شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸

تشكيل كارگروه سيلاب در دانشگاه شيراز

با حضور جمعي از اعضاي هيأت علمي دانشگاه شيراز و با همكاري دفتر امور فناوري و طرح هاي كاربردي اين دانشگاه ، كارگروه سيلاب در دانشگاه شيراز تشكيل شد.
به گفته ي دكتر افضلي، اين كارگروه با توجه به حوادث سيلاب اخير استاني و كشوري و ابلاغيه وزير علوم، تحقيقات و فناوري درخصوص '' آسيب شناسي سيلاب '' در دفتر رياست دانشگاه برگزار گرديد.
در نخستين جلسه اين كارگروه، شركت كنندگان درباره اهميت تشكيل و اهداف كارگروه از ديدگاه هاي فني، شهرسازي، حقوقي و سياسي، روان شناسي، اقتصادي و اجتماعي و همچنين به اشتراك گذاري اقدامات كارگروه كشوري به بحث و تبادل نظر پرداختند.
سخنراني ماهيانه، برگزاري همايش ملي و بين المللي ، كارگاه هاي آموزشي ، تقويت كارگروه، بازنگري و تهيه نظام نامه سيل كشور، دعوت از سازمان هاي مرتبط براي حضور در كارگروه و همچنين تهيه كتابچه فناوري سيلاب با مشاركت و حمايت سازمان هاي ذيربط ؛ از پيشنهادات مطرح شده در كارگروه سيلاب بود.

تاریخ: ۱۶:۰۷ - ۲۶/۰۳/۱۳۹۸   بازدید: ۵۱۵