جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸

راهيابي دانشجويان دانشگاه شيراز به مرحله نهايي المپياد دانشجويي
اسامی برگزیدگان مرحله اول المپیاد دانشجویی (pdf) ضمیمه

بيست وچهارمين المپياد غير متمركز دانشجويي سال 98 منطقه 7 كشور با مديريت دانشگاه شيراز برگزار شد و 64 نفر از دانشجويان دانشگاه شيراز موفق شدند به مرحله كشوري اين رقابت علمي صعود كنند.
دانشگاه شيراز مسئول مركز منطقه 7 المپياد دانشجويي كشور است و دفتر استعداد هاي درخشان به عنوان دبير اجرايي اين آزمون مسئوليت برگزاري آزمون و اعلام نتايج به سازمان سنجش را به عهده دارد.
دكتر علي رضايي ، مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه شيراز گفت: اين رقابت علمي در رشته هاي زبان و ادبيات فارسي، الهيات و معارف اسلامي، علوم اقتصادي، حقوق، علوم تربيتي، شيمي، فيزيك، زيست شناسي، رياضي، آمار، مهندسي برق، مهندسي شيمي، مهندسي عمران، مهندسي مكانيك، مهندسي كامپيوتر، مهندسي كشاورزي( زراعت و اصلاح نباتات)، مهندسي مواد، روان شناسي، مهندسي صنايع و سلول هاي بنيادي به مدت دو روز و همزمان در دانشگاه هاي كشور ترتيب يافت.
وي درخصوص روند برگزاري المپياد گفت: در اين مرحله ، دانشگاه هاي موجود در هر قطب دانشجويان خود را به صورت يك تيم حداكثر 5 نفره در هر رشته به دانشگاه مركز هر قطب براي شركت در مرحله اول آزمون غير متمركز اعلام مي نمايند.
مرحله اول المپياد در سه حوزه دانشگاه شيراز، دانشگاه ياسوج و دانشگاه خليج فارس بوشهر برگزار گرديد.
در مرحله اول اين المپياد 254 نفر از دانشجويان دانشگاه¬هاي استان فارس، بوشهر و كهگيلويه و بوير احمد به رقابت پرداختند. (104 نفر دانشجويان دانشگاه شيراز، 61 نفر دانشجويان دانشگاه خليج فارس بوشهر، و 29 نفر از دانشگاه ياسوج و 60 نفر دانشجويان ساير دانشگاه ها)
در مرحله اول اين المپياد جمعاً 81 نفر از دانشجويان دانشگاه¬هاي استان فارس،بوشهر و كهگيلويه و بوير احمد به مرحله نهايي راه يافتند. (64 نفر از دانشجويان دانشگاه شيراز، 7 نفر دانشجويان دانشگاه خليج فارس بوشهر و10 نفر ازدانشجويان ساير دانشگاه ها)
پذيرفته شدگان مرحله اول المپياد به همراه رتبه هاي 15-1 آزمون كارشناسي ارشد در رشته هايي مذكور در روزهاي سوم و چهارم مردادماه امسال در دانشگاه شهيد عباسپور تهران با يكديگر به رقابت خواهند پرداخت.
سال گذشته 24 نفر از دانشجويان دانشگاه شيراز موفق شدند رتبه هاي برتر 15-1 را در مرحله نهايي المپياد دانشجويي كسب نمايند.
   تاریخ: ۱۶:۲۵ - ۲۶/۰۳/۱۳۹۸   بازدید: ۶۶۵