یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸

حضور دانشگاه شيراز در فهرست دانشگاه هاي برتر دنيا

نظام رتبه بندي شانگهاي در سال ۲۰۱۹ رتبه بندي موضوعي دانشگاه هاي برتر دنيا را منتشر كرد و بر اساس آن دانشگاه شيراز در فهرست دانشگاه هاي برتر دنيا قرار گرفت.
دكتر جواد تشخوريان ، مدير روابط عمومي دانشگاه شيراز با اعلام اين خبر گفت : دانشگاه شيراز در 2 رشته ي ''مهندسي متالورژي'' و ''منابع آب'' در جمع ۲۰۰ دانشگاه برتر حضور دارد.
وي افزود : در رشته هاي ''علوم دامپزشكي'' و ''علوم و فناوري غذايي''، هم اين دانشگاه توانسته است در كنار ۳۰۰ دانشگاه برتر دنيا قرار بگيرد.
مدير روابط عمومي دانشگاه شيراز خاطر نشان كرد : در رشته ي''مهندسي مكانيك''، اين دانشگاه جزء ۴۰۰ دانشگاه برتر دنياست و در رشته هاي ''مهندسي برق و الكترونيك''، ''مهندسي شيمي'' و ''علوم و مهندسي انرژي'' هم در جمع ۵۰۰ دانشگاه برتر حضور دارد.
شايان توجه است نظام رتبه بندي شانگهاي يكي از معتبرترين رتبه بندي هاي جهاني است كه نتايج آن توسط دانشگاه شانگهاي ژيائوتنگ چين منتشر مي شود. اين رتبه بندي در قالب يك پروژه بزرگ در كشـور چيـن براي اولين بار در ژوئـن سال ۲۰۰۳ ميلادي توسط دانشگاه شانگهاي منتشر شد و به صورت سالانه روزآمد مي شود.
نظام رتبه بندي شانگهاي در سال ۲۰۱۹ ميلادي براي سومين سال، رتبه بندي موضوعي دانشگاه هاي برتر دنيا را منتشر كرد و ۳۲ دانشگاه از ايران در فهرست دانشگاه هاي برتر دنيا قرار گرفتند.
رتبه بندي موضوعي شانگهاي در سال ۲۰۱۹ در۵۴ رشته در قالب ۵ حوزه كلي شامل حوزه مهندسي (۲۲ رشته)، حوزه علوم پايه (۸ رشته)، حوزه علوم زيستي (۴ رشته)، حوزه علوم پزشكي(۶ رشته) و حوزه علوم اجتماعي(۱۴ رشته) صورت گرفته است.

تاریخ: ۲۰:۴۰ - ۱۰/۰۴/۱۳۹۸   بازدید: ۹۴۱