یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸

پيام تبريك به مناسبت روز ادبيات كودك و نوجوان

18تيرماه در تقويم رسمي كشور ما روز ملي ادبيات كودك و نوجوان ناميده شده است. دانشگاه بزرگ شيراز، مفتخر است كه در تأسيس گرايش ادبيات كودك و نوجوان در كشور پيشگام بوده و بدين ترتيب موجب تقويت و گسترش پژوهش هاي آكادميك با جريان هاي ادبي در پيوند با كودك و نوجوان شده است.
با تأسيس مركز مطالعات ادبيات كودك و نوجوان و همكارهاي ارزشمند دو دانشكده ي ادبيات و علوم انساني و علوم تربيتي و روان شناسي در اين مركز، دانشگاه شيراز توانسته است كارشناسان و متخصصاني به عرصه ي ادبيات كودك و نوجوان كشور بيفزايد كه حضور و فعاليتشان در اين عرصه، موجب تعميق بخشيدن و علمي تر شدن اين حوزه شده و رونق و طراوتي ويژه بدان بخشيده است. نتيجه ي اين فعاليت ها واكنش هاي مهرآميز و گزارش هاي اشتياق بر انگيزي است كه پي درپي از تأثير اين فعاليت ها در سطح جامعه ديده و شنيده مي شود.
مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز، اين روز را به خانواده ي بزرگ ادبيات كودك و نوجوان ايران، به ويژه استادان، دانشجويان و دانش آموختگان عزيز مركز مطالعات ادبيات كودك و نوجوان دانشگاه شيراز تبريك و تهنيت عرض مي نمايد و پويايي و موفقيت روزافزون همگان را از خداوند منان خواستار است.

مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۳:۰۶ - ۱۸/۰۴/۱۳۹۸   بازدید: ۱۹۳