سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸

راه اندازي مركز مشاوره آماري در دانشگاه شيراز

مركز مشاوره آماري ، زير نظر اعضاي هيات علمي بخش آمار دانشگاه شيراز راه اندازي شد.
دكتر محمود خراطي كوپائي، رئيس بخش آمار دانشگاه شيراز با اعلام اين خبر گفت: هدف از راه اندازي اين مركز ، انجام كليه پروژه ها و تحقيقات آماري به صورت متمركز و كاملا علمي مي باشد.
وي افزود : انجام كليه امور تجزيه و تحليل داده هاي آماري مربوط به طرح هاي پژوهشي و پايان نامه هاي دانشجويي در مركز مشاوره آماري دانشگاه شيراز اجرا مي شود.
رئيس بخش آمار دانشگاه شيراز اظهار داشت : علاوه بر اساتيد و دانشجويان ، ساير افراد، شركت ها، سازمان ها و نهادهاي غير دانشگاهي هم مي توانند از خدمات اين مركز بهره مند شوند.
دكتر خراطي تاكيد كرد: مركز مشاوره آماري دانشگاه شيراز به دانشجويان كارشناسي، كارشناسي ارشد، دكتري، اعضاي هيئت علمي، شركت ها و محققان در رشته هاي مختلف از جمله مديريت، حسابداري، پزشكي، كامپيوتر، روانشناسي، اقتصاد، كشاورزي، آمار، جامعه شناسي، علوم اجتماعي و ... كامل ترين خدمات را جهت تحليل آماري، با نتايج كامل، بهترين كيفيت و در كمترين زمان ارائه مي دهد.
وي، اقتصاد سنجي، تحليل داده هاي سري زماني و فرآيند هاي تصادفي در مهندسي و پزشكي، بهينه سازي در مسائل مختلف صنعتي با استفاده از نرم افزارهاي تخصصي ،ارائه الگوهاي مناسب براي كنترل كيفيت و بهبود قابليت اعتماد سيستم هاي صنعتي ، مشاوره و تحليل آماري تحقيقات علمي و پروژه هاي پژوهشگران و پايان نامه ها و پروژه هاي دانشجويي، پردازش آماري داده ها و تجزيه و تحليل آماري پرسشنامه ها و اطلاعات حاصل از آزمايشات علمي، برگزاري كارگاه ها و دوره هاي آموزشي جهت تحليل داده هاي آماري با استفاده از نرم افزارهاي مختلف ، تجزيه و تحليل داده هاي آماري و آزمون فرضيات تحقيق ، انجام انواع آزمون هاي آماري متناسب با شرايط پروژه با پايان نامه ، تحليل هاي توصيفي همراه با نمودارها و جداول آماري، انجام آزمون هاي پايايي و روايي و قابليت اعتماد پرسشنامه ، ارائه تحليل آماري با استفاده از نرم افزار هاي SAS، R، Minitab، SPSS ، مدل سازي معادلات ساختاري توسط نرم افزار ايموس(Amos) و ليزرل(Lisrel) ، داده كاوي (Data Mining) ، برازش مدل و تحليل هاي عاملي تاييدي و اكتشافي را توانمندي هاي مركز مشاوره آماري دانشگاه شيراز برشمرد.
اين مركز در چهارراه ادبيات، دانشكده علوم دانشگاه شيراز، ساختمان شماره 1 قرار دارد و اطلاعات و جزئيات مربوط به آن در سايت scc.shirazu.ac.ir موجود است.
   تاریخ: ۱۷:۰۴ - ۱۹/۰۴/۱۳۹۸   بازدید: ۶۷۰