یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸

برگزاري نشست خبري " روز معرفي دانشگاه "

نشست خبري '' روز معرفي دانشگاه '' با حضور دكتر علي رضايي، مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر رضايي در جمع خبرنگاران گفت : برنامه آشنايي با دانشگاه شيراز (university open day) روزهاي 23 تا 25 تيرماه 1398 در دانشكده مهندسي شماره 2 واقع در خيابان ملاصدرا برگزار مي شود.
وي افزود : در اختيار قراردادن اطلاعات موثق، صحيح و كافي از رشته ها و معرفي توانمندي ها و ظرفيت هاي دانشگاه ؛ از اهداف اين برنامه به شمار مي رود.
دكتر رضايي بيان كرد : دانش آموزان ، والدين و معلمان و ساير گروه ها مي توانند از برنامه ها به صورت رايگان بهره مند شوند.
مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه گفت: در مدت سه روز برگزاري برنامه ، غرفه هاي متعدد برپا مي شود و اساتيد و دانشجويان اطلاعات كافي را به بازديدكنندگان ارائه مي نمايند.
وي ادامه داد : همزمان نشست هايي با حضور اساتيد برتر هر رشته برگزار مي شود و دانش آموزان و والدين به صورت صميمي با اعضاي هيات علمي به گفتگو مي پردازند تا از ويژگي هاي رشته ها آگاهي يابند.
دكتر رضايي اظهار داشت : اگر انتخاب رشته صحيح براي دانش آموزان صورت نگيرد در آينده دچار مشكلات فراوان مي شوند و ممكن است مجبور به تغيير رشته و يا ترك تحصيل شوند و يا فرد موثري نخواهند بود.
وي تصريح كرد : علاوه بر كنكوري ها ، دانش آموزاني هم كه مي خواند در دبيرستان انتخاب رشته كنند مي توانند با مراجه به غرفه ها و گفتگو با اساتيد و دانشجويان ، به صورت هوشمندانه و آگاهانه انتخاب رشته تحصيلي كنند.
به گفته ي دكتر رضايي ، آشنايي با دانشكده ها،گروه هاي آموزشي و رشته هاي تحصيلي؛ بازديد از امكانات دانشكده ها(آزمايشگاه ها ،كتابخانه ها و كارگاه ها) ، آشنايي با امكانات رفاهي و فرهنگي دانشجويي ، آشنايي با رشته هاي بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصيلي از جمله بخش هاي برنامه '' روز معرفي دانشگاه '' است.
مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه در ادامه به معرفي تسهيلات دانشگاه براي رتبه هاي برتر كنكور پرداخت.
وي تاكيد كرد : وجود 2 دانشجوي نخبه و پويا مي تواند فضاي يك كلاس درسي را عوض كند و كل دانشجويان را به تلاش علمي تشويق كند.
اهداي كمك هزينه ي خريد و كارت هديه به رتبه هاي برتر آزمون سراسري ورود به دانشگاه ها ، پرداخت كمك هزينه ي خريد كتاب و شركت در كلاس هاي آموزشي و همايش ها ، امكان استفاده از تسهيلات ورزشي، تفريحي و فرهنگي ، اعطاي بورس تحصيلي ، ارائه تسهيلات استفاده از اينترنت به صورت رايگان ، امكان بهره مندي از جوايز متنوع بنياد ملي نخبگان مانند :راتبه ي دانشجويي ، اعتبارهاي آموزش ياري، پژوهش ياري، فن ياري، توانمندي كارآفريني، فرصت مطالعاتي، هديه ي ازدواج و وديعه ي مسكن ؛ از مواردي بود كه دكتر رضايي از آنها به عنوان تسهيلات براي رتبه هاي برتر كنكور ياد كرد.
مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه شيراز در بخش ديگري از سخنانش در جمع خبرنگاران ، گوشه اي توانمندي ها و ظرفيت هاي اين دانشگاه را بيان كرد.
وي از تحصيل بالغ بر 18 دانشجو در دانشگاه شيراز خبر داد و گفت : 9149 دانشجوي كارشناسي ، 5975 دانشجوي كارشناسي ارشد ، 2947 دانشجوي دكتري و در مجموع 18071 دانشجو هم اكنون در دانشگاه شيراز مشغول به تحصيل مي باشند.
دكتر رضايي افزود : 120 رشته كارشناسي ، 321 رشته كارشناسي ارشد ، يك رشته دكتري حرفه اي (دامپزشكي) و 220 رشته دكتري تخصصي (PhD) در دانشگاه شيراز فعال است.
وي خاطر نشان كرد : دانشگاه بين المللي و جامع با بيش از 70 سال سابقه ، مقام دوم بين دانشگاه هاي كشور، از نظر پژوهش، آموزش، وجهه بين المللي، تسهيلات، امكانات و فعاليت هاي اجتماعي ، داراي 27 دانشمند برجسته ي جهان اسلام و استاد برگزيده ي كشوري ، بنيان گذار نظام آموزشي برمبناي واحد در ايران ، استفاده از متون علمي به زبان انگليسي در اغلب رشته ها ، نخستين دانشگاه كشور در راه اندازي دوره ي دكتري در اغلب رشته ها ، داراي بيش ترين چهره ي ماندگار و اعضاي فرهنگستان علوم در بين دانشگاه هاي كشور ، داراي بيش از 700 عضو هيأت علمي كه بيش از نيمي از آن ها در مرتبه ي دانشيار و استاد تمام هستند ، دارا بودن 31 قطب علمي پژوهشي ، پژوهشكده و مركز تحقيقاتي، امكان ادامه تحصيل تا مقطع دكتري در اغلب رشته ها ، امكان گذراندن فرصت مطالعاتي براي دانشجويان دكتري ديگر دانشگاه ها ،دارابودن دوره ي پسادكتري و جذب متخصصان ايراني مقيم خارج در اين دوره ها ، موفقيت دانش آموختگان دانشگاه شيراز در آزمون ورودي دوره هاي تحصيلات تكميلي و همكاري گسترده با صنايع سازمان ها و نهادها براي حل نيازهاي جامعه؛ از ويژگي هاي دانشگاه شيراز به شمار مي رود.
دكتر رضايي درخصوص مزاياي انتخاب دانشگاه شيراز براي دانش آموزان ممتاز هم بيان كرد : پاسخگويي به همه ي نيازهاي علمي و پژوهشي دانشجويان استعداد درخشان، امكان ادامه تحصيل دانشجويان ممتاز تا مقطع دكتري بدون شركت در كنكور، داشتن مراكز حمايت از ايده هاي برتر و خلاقانه و شركت هاي دانش بنيان ، داشتن كتابخانه ها، آزمايشگاه ها و كارگاه هاي بسيار مجهز، پيشرفته و مدرن ، بهره مندي از امكانات و فضاي آموزشي بسيار مدرن با شيوه هاي نوين تدريس، آرامش رواني و خيال آسوده با زندگي در كنار خانواده و دوري از دغدغه ها و مشكلات زندگي در خوابگاه ؛ از مزاياي انتخاب دانشگاه شيراز براي دانش آموزان ممتاز مي باشد.
در ادامه اين نشست ، خبرنگاران و نمايندگان رسانه هاي گروهي سوالات خود را مطرح كردند و مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه شيراز به آنها پاسخ داد.

تاریخ: ۱۹:۰۶ - ۱۹/۰۴/۱۳۹۸   بازدید: ۳۲۳