یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸

نشست هم افزايي جامعه-صنعت و دانشگاه شيراز

نشست هم افزايي جامعه - صنعت و دانشگاه شيراز با حضور اعضاي هيات علمي ، مسئولان دستگاه هاي اجرايي ، نمايندگان صنايع ملي و استاني در تالار دكتر مصطفوي دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر سيدمجتبي زبرجد، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز در اين نشست گفت: صنعت بيان مي كند كه آموزش هاي دانشگاه در راستاي اهداف صنعت نيست اما بايد به اين نكته توجه داشت كه فعاليت آموزشي منحصر به دانشگاه نيست و صنعت بايد تلاش كند كه همزمان با جذب فارغ التحصيلان، زمينه را براي فعاليت هاي آموزشي متناسب با كار فراهم نمايد.
وي افزود: آموزه هاي دانشگاه بايد متناسب با صنعت تعريف شود تا فارغ التحصيلان با روش يادگيري بتوانند با صنعت و صنعتگران هماهنگ تر شوند.
دكترزبرجد خاطرنشان كرد: دانشگاه شيراز در تلاش است كه با آموزش هاي مستمر به دانشجوياني كه از اين دانشگاه فارغ التحصيل مي شوند بستر را براي رونق توليد فراهم كند .
مدير امور فناوري و طرح هاي كاربردي دانشگاه شيراز هم در اين نشست به بيان مدل هاي تعامل جديد دانشگاه شيراز با خانه جامعه - صنعت پرداخت.
دكترسيد فخرالدين افضلي اظهار داشت:اگر توليد دانش داشته باشيم و مقالات متعدد منتشر كنيم اما اين مقالات نتواند نيازهاي جامعه و صنعت را برآورده سازد ، به پيشرفت نمي رسيم.
وي ادامه داد : راه توسعه پايدار از طريق فناوري و توليد پيموده مي شود هم اكنون ارتباط دانشگاه و صنعت به گفتمان غالب در وزارت علوم تعريف شده است.
دكتر افضلي گفت : ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت رنگ و بوي ويژه اي به خود گرفته و بر اين اساس برنامه هاي مختلفي در دانشگاه شيراز اجرا شده است.
كارگروه هاي تخصصي ، خانه جامعه و صنعت، بازديد ها يمتنوع همراه با نشست هاي آسيب شناسي و هم انديشي، فرصت مطالعاتي در جامعه و صنعت، حمايت از پايان نامه هاي مرتبط با مشكلات صنايع، انعقاد تفاهم نامه ، كارورزي و كارآموزي و استفاده از ظرفيت هاي مالياتي ؛ از مواردي بود كه مدير امور فناوري و طرح هاي كاربردي دانشگاه شيراز در نشست هم افزايي جامعه - صنعت و دانشگاه شيراز به بيان آنها پرداخت.
مهندس ساسان تاج گردون، رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي فارس هم در اين نشست گفت: استفاده از ظرفيت ها و مراكز علمي به ويژه دانشگاه شيراز به عنوان دانشگاه مادر از سوي دستگاه هاي دولتي براي رونق زيرساخت هاي اقتصادي و صنعت ضروري است.
وي با اشاره به اينكه نگاهمان در سال جاري به صنعت و پژوهش بايد عملياتي تر شود، گفت: پيش بيني نيازها در بخش هاي مختلف صنعتي، اقتصادي و اجتماعي بايد موردتوجه قرار گيرد تا به اهداف توسعه پايدار دست يابيم.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي فارس با بيان اينكه بايد استفاده از ظرفيت صنعتگران به شكل عملياتي مديريت شود، گفت: در اين مورد قانون گذار تكاليف و اعتباراتي براي اجراي پروژه هاي تحقيقاتي و پژوهشي در اختيار قرار داده تا بتوان از اين موقعيت به نفع رونق صنعتي استفاده شود.
دكتر جواد تشخوريان ، مدير حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه شيراز نيز در نشست هم افزايي جامعه - صنعت و دانشگاه شيراز تصريح كرد : دانشگاه شيراز به عنوان يك دانشگاه مرجع و مادر ، حل مسائل و مشكلات جامعه و صنعت را رسالت خود مي داند.
وي ادامه داد: تاكيد بر اين است كه دانشگاه در متن جامعه حضور داشته باشد و براي معضلات و مشكلات راهكارهاي عالمانه ارائه نمايد.
دكتر تشخوريان اظهار اميدواري كرد : نشست هاي تخصصي ارتباط با صنعت استمرار يابد تا دانشگاهيان و صنعتگران بتوانند دغدغه هاي خويش را بيان كنند.
دكتر مختاري ، مدير كل اراده تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان فارس، دكتر ظهير امامي، مديرعامل شركت فراسان ، دكتر نصيري ، معاون پارك علم و فناوري استان فارس، خانم تابعي از اداره كل صنعت ، معدن و تجارت استان ، مهندس كرمپور از آب منطقه اي فارس، مهندس شهيدي از منطقه ويژه صنايع انرژي بر لامرد، دكتر موسي عربي ، عضو هيات علمي دانشكده ادبيات و علوم انساني و دكتر رياضي، معاون پژوهشي دانشكده مهندسي شيمي ، نفت و گاز ، از ديگر سخنرانان نشست هم افزايي جامعه - صنعت و دانشگاه شيراز بودند كه درخصوص ضرورت بهره مندي از ظرفيت صنعت و پژوهش در فارس مطالبي را بيان كردند.
   تاریخ: ۲۰:۴۰ - ۱۹/۰۴/۱۳۹۸   بازدید: ۳۱۲