سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸

انتصاب دو مدير در دانشگاه شيراز

در مراسمي با حضور رئيس دانشگاه شيراز، دكتر محمدحسن عبدالهي به عنوان مدير جديد تربيت بدني دانشگاه شيراز معرفي و از زحمات دكتر فرهاد دريانوش تقدير شد. همچنين در اين مراسم، آقاي دكتر علي حفيظي، عضو هيأت علمي دانشكده ي مهندسي شيمي، نفت و گاز، به سمت مدير فرهنگي دانشگاه، منصوب و از فعاليت هاي آقاي حسين شيخ پورناييني تقدير شد.
در اين آيين كه با حضور اعضاي هيأت رئيسه ي دانشگاه، اعضاي هيأت علمي، كاركنان و دانشجويان، در تالار دكتر مصطفوي ترتيب يافت، دكتر نادگران، رئيس دانشگاه شيراز، ضمن قدرداني از زحمات مديران پيشين، به فعاليت هاي مؤثر آن ها در دوران مسئوليتشان ازجمله برگزاري المپياد بزرگ ورزشي و فعاليت هاي فرهنگي دانشگاه اشاره و بر لزوم بهره مندي از تجربيات آن ها در آينده تاكيد كرد.
وي برنامه ريزي براي نهادينه كردن ورزش در دانشگاه، براي سه قشر دانشجو، كارمند و استاد را از مهم ترين اولويت هاي دانشگاه خواند و با اشاره به اهميت و تاثيرات اين موضوع، خواستار همكاري بيش از پيش اداره ي تربيت بدني با ديگر واحدهاي دانشگاه ازجمله امور فرهنگي، براي رسيدن به اين مهم شد.
دكتر سيد مجتبي واعظي، معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه شيراز هم در اين آيين با تقدير از زحمات مديران سابق و آرزوي توفيق براي مديران جديد اظهار داشت : در دوران قبل ت.سعه ساختاري تربيت بدني صورت گرفته و هم اكنون با رويكردهاي جديد بايد بهره گيري از فضاهاي ورزشي افزايش يابد.
وي ، دكتر حفيظي را فردي آشنا به مسائل فرهنگي در دوران دانشجويي توصيف و توجه بيش از پيش ذوق ها و سليقه و تكثر فرهنگي تاكيد كرد.
در اين آيين، دكتر فرهاد دريانوش به بيان كلي رويكردهاي خود در طول دوران مسئوليت پرداخت و دكتر عبدالهي، هم خدمت رساني به دانشگاهيان در حوزه ي ورزشي و درآمدزايي براي دانشگاه از مسير ورزش را اولويت هاي كاري خويش برشمرد.
وي با نگاهي كلي به 4 محور ورزش همگاني، تفريحي، قهرماني و آموزشي و تاثيرات مثبت آن ازجمله افزايش ارتقاي سطح سلامت جسمي و رواني افراد در دانشگاه ، از برنامه ريزي براي ايجاد و ارتقاي سطح هريك از اين محورها در دانشگاه خبر داد.
آقاي ناييني، نيز با قدرداني از اساتيد و كاركنان مديريت فرهنگي، به فعاليت هاي مديران و رؤساي پيشين دانشگاه اشاره و از حسن اعتماد آن ها در طول اين ساليان سپاسگزاري كرد.
دكتر حفيظي، هم ''دانشگاه'' را عرصه تعليم و تربيت توصيف كرد و خواستار تغيير نگاه به مقوله فرهنگ شد.
بهره گيري از نظرات اساتيد و دانشمندان، ايجاد نشاط و اميد در دانشگاه ، كاهش معضلات اجتماعي، بها دادن به فعاليت هاي مستقل دانشجويي و تلاش براي تاثيرگذاري بيشتر دانشگاه بر جامعه ، از مهمترين موضوعات مطرح شده توسط مدير جديد فرهنگي دانشگاه شيراز بود.

تاریخ: ۱۳:۴۰ - ۲۶/۰۴/۱۳۹۸   بازدید: ۱۵۱۳