جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۸

معرفي مدير جديد امور پژوهشي دانشگاه شيراز

در مراسمي با حضور جمعي از اعضاي هيات رئيسه، اساتيد و كاركنان ، از زحمات دكتر بهرام همتي نژاد تقدير و دكتر امين رضا ذوالقدر، به عنوان مدير امور پژوهشي دانشگاه شيراز معرفي شد.
دكتر ذوالقدر ، استاد بخش شيمي است و رياست دانشكده فناوري هاي نوين دانشگاه شيراز را بر عهده دارد.
دكتر عليرضا افشاري فر، قائم مقام رئيس و معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز در اين آيين با تاكيد بر ضرورت حركت برنامه محور، اظهار داشت : بر اساس اسناد تدوين شده و نقشه راهبردي دانشگاه شيراز ، بايد برنامه هاي عملياتي براي بخش هاي مختلف دانشگاه طراحي و اجرا شود.
وي با بيان اينكه ماموريت هاي دانشگاه بايد به صورت دقيق و مشخص بيان شود، خاطر نشان كرد: امروزه با انجام تحقيقات پراكنده راه به جايي نمي بريم و هدفمندكردن و كيفيت بخشي به پژوهش بايد در دستور كار قرار بگيرد.
قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز گفت : عليرغم محدوديت هاي مالي موجود ؛ نتيجه پژوهش بايد در زندگي مردم مشخص شود و جامعه از نتايج پژوهش ها و تحقيقات دانشگاهي بهره مند گردد.
دكتر افشاري فر، از ايجاد '' گروه هاي تحقيقاتي هدفمند'' در دانشگاه شيراز خبر داد و گفت : نخستين نمونه اين گروه ها در دانشكده كشاورزي و با حضور اعضاي هيات علمي زيست شناسي، دامپزشكي و كشاورزي تشكيل شده است.
وي افزود : ايجاد اين گروه هاي تحقيقاتي هدفمند، از يك سو سبب هم افزايي ميان دانشكده ها و بخش ها مي شود و از سوي ديگر يك كار تيمي براي حركت به سوي ماموريت گرا كردن دانشگاه به شمار مي رود.
دكتر سيد مجتبي زبرجد، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز نيز در اين مراسم گفت: حوزه پژوهشي ، حوزه اي پوياست و هميشه در حال حركت روبه جلو است.
دكتر محمدحسين ستايش ، معاون اداري مالي و سرپرست معاونت برنامه ريزي و توسعه دانشگاه شيراز در اين مراسم گفت : درآمدهاي ناشي از پژوهش در وضع مطلوبي قرار ندارد و تقويت ارتباط موثر و كاربردي دانشگاه و صنعت راهكاري مناسب براي حل اين مشكل است.
دكتر بهرام همتي نژاد هم در اين آيين تصريح كرد : پژوهشي كه بدون دغدغه ي خدمت به مردم باشد، پژوهش نيست بلكه سرگرمي است.
وي افزود :اگر هدف پژوهش و تحقيقات صرفا چاپ مقاله باشد ، فايده اي ندارد.
استاد شيمي دانشگاه شيراز اظهار داشت :پژوهش بايد در راستاي حركت در كرانه هاي علم و پاسخگويي به نيازهاي جامعه انجام شود.
وي با بيان مهمترين اقدامات انجام شده در چند سال گذشته در مديريت امور پژوهشي دانشگاه شيراز اظهار داشت : باوجود كمبود بودجه، كارهاي فاخر پژوهشي در اين دانشگاه انجام شده است.
دكتر امين رضا ذوالقدر، مدير جديد امور پژوهشي دانشگاه شيراز هم گفت : پيشرفت علمي بدون تحقيقات امكان پذير نيست و بايد به بودجه پژوهشي بيش از پيش توجه شود.
توجه به نيروي انساني ، رابطه تنگاتنگ آموزش و پژوهش، جذب دانشجويان پسادكتري، به روزرساني تجهيزات آزمايشگاهي، جايگاه ويژه علوم انساني ، دسترسي به پايگاه هاي اطلاعاتي، توليد محصول فناورانه، گسترش شركت هاي دانش بنيان و ايجاد ناحيه فناوري و نواوري در دانشگاه شيراز ؛ از مهمترين موضوعاتي بود كه دكتر ذوالقدر به آنها اشاره و خاطر نشان كرد : تلاش مي شود با همكاري و مشورت اساتيد و مسئولان دانشگاه ، حركت علمي پژوهشي شتاب بيشتري يابد.

تاریخ: ۰۸:۳۹ - ۳۱/۰۴/۱۳۹۸   بازدید: ۹۸۱