شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

اعزام دانشجويان دانشگاه شيراز به دانشگاه صنعتي درسدن آلمان

در راستاي شكل گيري و توسعه تعاملات بين المللي، دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز تابستان امسال براي تكميل نخستين دوره درس مشترك با عنوان يادگيري مشاركتي مجازي يا VCL (Virtual Collaborative Learning) به دانشگاه صنعتي درسدن آلمان اعزام شدند.
اين دوره با حمايت مالي موسسه DAAD و دانشگاه درسدن، طراحي شده است.
تيم ايراني به نمايندگي دانشگاه شيراز طي يك سفر 10 روزه به آلمان و دانشگاه صنعتي درسدن، براي ارائه دستاوردها و تعاملات رودر رو با تيم هاي مجازي بين المللي و كسب تجارب بيشتر، به بحث و تبادل نظر پرداخت و طي اين سفر نتايج مباحث و تجربيات بصورت حضوري مطرح گرديد.
در اين سفر علمي بين المللي، 5 كارگاه تخصصي و تكميلي به صورت مشترك با حضور 12 دانشجوي تحصيلات تكميلي از دانشگاه شيراز و 15 دانشجو از دانشگاه درسدن در دانشگاه درسدن اجرا گرديد.
دكتر قاسم سليمي عضو هيات علمي بخش مديريت و برنامه ريزي آموزشي دانشگاه شيراز و مسئول هماهنگ كننده تيم مجازي دانشگاه شيراز، هدف از اجراي اين برنامه را ترويج ديپلماسي علم و فناوري و توسعه تعاملات و همكاري هاي بين المللي دانشگاه شيراز با دانشگاه هاي برجسته جهان عنوان كرد. از ابتداي شكل گيري اين دوره، رياست محترم دانشگاه شيراز جناب آقاي دكتر نادگران همكاري و حمايت لازم را از اين پروژه انجام داده اند و به توسعه تعاملات بين المللي با دانشگاههاي مطرح دنيا بويژه دانشگاه صنعتي درسدن اهتمام داشتند.
وي اظهار داشت : تجربه بازديد و شركت در كارگاه هاي مشترك بين المللي، تجربه ارزنده اي براي دانشجويان ايراني به شمار مي رود.
دكتر سليمي گفت : در قالب اين برنامه علمي بين المللي، دانشجويان و مديران دانشگاه درسدن آلمان هم با ظرفيت هاي علمي دانشجويان و توانمندي هاي اعضاي هيات علمي دانشگاه شيراز و همچنين ديرينه و فرهنگ غني ايران و شيراز آشنا شدند.
وي خاطر نشان كرد : فرآيند انتخاب دانشجويان اعزامي، با مصاحبه حضوري در پرديس بين الملل دانشگاه شيراز و با مديريت آقاي پروفسور اريك شوپ استاد و صاحب كرسي مديريت و انفورماتيك دانشگاه صنعتي درسدن صورت گرفت و سعي شد از علاقه مندان در رشته هاي مختلف دانشگاه شيراز دعوت به عمل آيد.
دكتر سليمي، درخصوص استمرار و ادامه اين طرح علمي بين المللي ابراز اميدواري كرد : در سال هاي آتي نيز با تامين هزينه ها و حمايت مالي موسسه DAAD و دانشگاه درسدن، دوره دوم اين طرح مشترك بين دانشگاه شيراز و دانشگاه درسدن اجرايي گردد.
گفتني است دكتر سيد علي اكبر صفوي استاد دانشگاه شيراز كه براي فرصت مطالعاتي در دانشگاه درسدن به سر مي برد، در مديريت اين رويداد، با دانشجويان ايراني همكاري داشت و زمينه بازديد و تجربه آموزي از بخش هاي مختلف دانشگاه درسدن را براي تيم دانشجويان ايراني فراهم كرد.
در اين سفر تيم دانشجويي دانشگاه شيراز، از بخش هاي مختلف، مراكز پژوهشي، كتابخانه مركزي، آزمايشگاه ها، دانشكده ها و بخش روابط بين الملل دانشگاه درسدن نيز بازديد كردند.
همچنين در اين سفر تيم دانشجويان دانشگاه شيراز با رئيس و معاونان دانشگاه علمي و كاربردي شهر درسدن ديدار و از امكانات اين دانشگاه ديدن كردند و زمينه هاي تعاملات با دانشگاه شيراز و ظرفيت هاي فيزيكي و علمي آن دانشگاه مورد ارزيابي قرار گرفت.
در بخشي از اين سفر علمي، و به عنوان بازديد يك محيط صنعتي مكمل آموزشهاي دانشگاهي؛ دانشجويان دانشگاه شيراز از خط توليد كارخانه ماشين سازي فولكس واگن در شهر درسدن به عنوان يكي از صنايع كه با دانشگاه درسدن همكاري علمي و پژوهشي دارد، بازديد كردند .
در پايان اين دوره گواهي بين المللي به شركت كنندگان اعطا شد.
   تاریخ: ۱۴:۴۵ - ۲۷/۰۵/۱۳۹۸   بازدید: ۱۳۷۳