شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

پيام تبريك رئيس دانشگاه به مناسبت هفته‌ دولت و روز كارمند

«خدمت به خلق، خدمت به خداست». امام خميني (ره)
هفته ي اول شهريورماه، يادآور شهادت اسوه هاي مجاهد دولت، شهيدان والامقام رجايي و باهنر است و چه نيكوست كه نام و خاطره ي اين شهيدان خدمتگزار، به نام «هفته ي دولت» پيوند خورده تا به عنوان الگويي شايسته و ماندگار در عرصه ي مديريت نظام جمهوري اسلامي براي خادمين ملت ها باشد.
بي گمان پيروي از سيره ي اين شهيدان فداكار و تلاش و كوشش در راه تعالي ميهن عزيز اسلامي، مي تواند زمينه ساز ارتقا و پيشرفت روزافزون و سرافرازي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در عرصه هاي گوناگون داخلي و خارجي باشد.
از سوي ديگر هفته ي دولت و همين طور چهارم شهريورماه كه به پاس تجليل از زحمات كارمندان عزيز به نام «روز كارمند» نام گذاري شده، فرصت مغتنمي است براي سپاسگزاري و تجليل از همه ي كساني كه كسب رضاي پروردگار را در خدمت خالصانه به مردم جست وجو كرده و همواره براي ارتقاي شاخص هاي خدمت رساني به مردم عزيز كشور؛ در بخش هاي مختلف متواضعانه فعاليت مي كنند.
اينجانب ضمن گرامي داشت ياد و خاطره ي شهيدان رجايي و باهنر، هفته ي دولت و روز كارمند را به همه ي خدمتگزاران كشور، به ويژه همكاران خدوم و متعهد خود در دانشگاه شيراز، تبريك و تهنيت عرض نموده و از زحمات صادقانه ي آن ها قدرداني مي نمايم. باشد كه با كمك و همكاري همه ي عزيزان در دستيابي به اهداف دانشگاه موفق تر از گذشته حركت نماييم. موفقيت، سلامت و بهروزي را براي همگان از خداوند متعال خواستارم.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز