شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

گزارشي از تهيه ، نصب و راه اندازي مراكز تلفن IP Base دانشكده هاي مهندسي و كشاورزي
فایل ضمیمه ضمیمه

طي 30 سال گذشته مخابرات دانشگاه همزمان با سير تغييرات تكنولوژي در دنيا سه نسل ارتباطي را تجربه نمود: نخستين نسل از سيستم هاي مخابراتي نصب شده در دانشگاه شيراز اصطلاحا مراكز الكترومكانيكي نام داشت كه بر اساس رله هاي مغناطيسي كار مي كرد وتا سال 1378 در دانشگاه، ارتباطات سازمان را تامين مي نمود. سيستم فوق به نيروي انساني جهت تعميرات و نگهداري و اپراتوري بشدت وابسته بود بطوري كه مخابرات دانشگاه در سال هاي مذكور بيش از 45 نفر كارمند و تكنسين داشت.
از سال 1378 فناوري ديجيتال راه خود را در عرصه مخابرات دانشگاه باز كرد. درآن سال براي دانشكده هاي كشاورزي، مهندسي، ادبيات و علوم انساني، اقتصاد، علوم اجتماعي، علوم، و ساختمان هاي مديريت ( سال 1378 بخشي از مديريت دانشگاه در دانشكده پزشكي و بخشي از آن نبش خيابان صورتگر بود) مراكز ديجيتال تهيه شد.
جهت يكپارچه سازي مراكز تلفن و ارتباط بين واحدهاي مختلف دانشگاه، در همان سال(1378)، مركز ترانزيت ديجيتال در پرديس ارم ايجاد شد. بدين ترتيب كليه قسمت هاي دانشگاه با استفاده از فناوري ديجيتال بصورت يكپارچه با يكديگر مرتبط شدند. و اين تغيير باعث تعديل نيرو و انتقال 15 نفر از اپراتورهاي محترم به ساير واحدها گرديد.
بدين ترتيب با ارتباط مراكز 10 گانه در بخش زيرساخت مخابرات، دانشگاه شيراز بزرگترين شبكه مخابراتي دانشگاه هاي كشور را دارا گرديد. ( در حال حاظر دانشگاه داراي 000/10 پورت مخابراتي است)

جهت اطلاع از ادامه گزارش، به فايل ضميمه (لينك بالاي عكس) مراجعه فرماييد.
   تاریخ: ۱۱:۱۷ - ۰۳/۰۶/۱۳۹۸   بازدید: ۳۲۹