جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸

صدرنشيني دانشگاه شيراز در جشنواره سراسري نشريات دانشجويي

دانشگاه شيراز با كسب 27 عنوان برتر ملي در يازدهمين جشنواره سراسري نشريات دانشجويي كشور (تيتر 11) صدر نشين دانشگاه هاي وزارت علوم شد.
خانم دكتر محبوبه البرزي، قائم مقام معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه شيراز با اعلام اين خبر گفت : در جشنواره نشريات دانشجويي تيتر 11 دانشگاه هاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري؛ بهداشت، درمان و آموزش پزشكي؛ و آزاد اسلامي حضور داشتند و با 28249 اثر و نشريه در بخش هاي مختلف با يكديگر به رقابت پرداختند.
وي افزود : دانشگاه شيراز با 1834 اثر و نشريه (با كسب جايگاه اول در آثار ارسالي و مشاركت در بين دانشگاه هاي وزارت علوم) در اين رقابت رسانه اي شركت كرد.
به گفته خانم دكتر البرزي، نشريات دانشگاه شيراز با 22 نامزد دريافت جايزه و كسب 10 رتبه اول؛ 5 رتبه دوم؛ 10 رتبه سوم؛ و 2 رتبه شايسته تقدير و در مجموع «27 رتبه» جايگاه اول دانشگاه هاي وزارت علوم و جايگاه دوم دانشگاه هاي كشور را به خود اختصاص دادند .
گفتني است، دانشگاه شيراز در حال حاضر داراي 219 عنوان نشريه مجوزدار و 175 عنوان نشريه فعال در زمينه هاي مختلف علمي، فرهنگي، اجتماعي، سياسي، اقتصادي، ديني و قرآني، ادبي، هنري، ورزشي، صنفي و خبري مي باشد و سالانه در اين دانشگاه بيش از يكصد هزار نسخه نشريه منتشر مي شود.

تاریخ: ۰۹:۱۱ - ۰۹/۰۶/۱۳۹۸   بازدید: ۹۸۸