شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

بازديد رئيس دانشگاه از معاونت فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز

دكتر نادگران،رييس دانشگاه شيراز به همراه برخي از اعضاي هيات رئيسه در ساختمان معاونت فرهنگي اجتماعي حضور يافت و ضمن بازديد از مجموعه جلسه اي با كاركنان، رؤساي ادارات و مجموعه مديريت برگزار نمود.
اين بازديد بر اساس سياستهاي دانشگاه شيراز براي تحكيم، حمايت و افزايش فعاليتهاي معاونت فرهنگي اجتماعي دانشگاه و ارائه خدمات به دانشجويان، اساتيد و كاركنان صورت گرفت.
دكتر واعظي، معاون دانشجويي و فرهنگي در اين نشست، اظهار اميدواري كرد: مجموعه فرهنگي دانشگاه بتواند به صورت پيوسته در مسير اعتلاي فرهنگ حركت كند .
خانم دكتر البرزي، قائم مقام محترم فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز. هم گفت : تغييرات ايجاد شده در ساختار معاونت فرهنگي اجتماعي نويد بخش پويايي بيشتر و استمرار توفيقات مي باشد.
وي خاطرنشان كرد: توجه ويژه هيات رئيسه مسئوليت معاونت را بيش از پيش مي نمايد كه انشالله بتوان فعاليتهاي مناسب برنامه ريزي و اجرا نمود و اين مهم بي شك مرهون حمايت دلسوزانه ي مسئولان دانشگاه مي باشد.
آقاي دكتر حفيظي، مدير فعاليت هاي فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز به ترسيم افق پيش رو در فعاليت هاي اصلي پرداخت و دانشجويان ورودي جديد، اساتيد فعال در عرصه ي فرهنگ، تمركز زدائي از فعاليت هاي فرهنگي، ايجاد استارت آپ هاي دانشجويي در زمينه هاي فرهنگي، هنري و اجتماعي و همچنين آموزش هاي تخصصي را از عمده اولويت هاي فرهنگي دانشگاه برشمرد.
اين جلسه با بيان برخي ديدگاهها و دغدعه هاي كارشناسان فرهنگي ادامه يافت و در خاتمه دكتر نادگران ضمن تاكيد بر اهميت فرهنگ و لزوم حمايت فعاليت هاي فرهنگي اظهار اميدواري كرد دانشگاه شيراز باعزم، اراده و همدلي بيش ازگذشته منشا خدمات ارزنده اي به دانشگاهيان و جامعه باشد .
   تاریخ: ۱۰:۴۹ - ۱۶/۰۶/۱۳۹۸   بازدید: ۶۶۵