شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸

درخشش دانشجويان دانشگاه شيراز در المپياد دانشجويي

14 نفر از دانشجويان دانشگاه شيراز موفق شدند رتبه هاي 15-1 مرحله نهايي بيست و چهارمين المپياد غير متمركز دانشجويي سال 98 را كسب كنند.
دكتر علي رضايي، مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه شيراز گفت : 64 نفر از پذيرفته شدگان مرحله اول المپياد غير متمركز به همراه 16 نفر از برگزيدگان المپياد متمركز ( برگزيدگان حائز رتبه 15-1آزمون كارشناسي ارشد) از دانشگاه شيراز در مرحله نهايي بيست و چهارمين المپياد غير متمركز دانشجويي سال 98 شركت كردند.
وي افزود : اين المپياد در رشته هاي زبان و ادبيات فارسي، الهيات و معارف اسلامي، علوم اقتصادي، حقوق، علوم تربيتي، شيمي، فيزيك، زيست شناسي، رياضي، آمار، مهندسي برق، مهندسي شيمي، مهندسي عمران، مهندسي مكانيك، مهندسي كامپيوتر، مهندسي كشاورزي ( زراعت و اصلاح نباتات)، مهندسي مواد، روان شناسي، مهندسي صنايع و سلول هاي بنيادي در دانشگاه شهيد عباسپور تهران برگزار شد.
به گفته ي دكتر رضايي، نتايج مرحله نهايي از طريق سايت سازمان سنجش اعلام و 14 نفر از دانشجويان دانشگاه شيراز موفق به كسب رتبه هاي 15-1 شده اند.

تاریخ: ۰۸:۵۰ - ۰۱/۰۷/۱۳۹۸   بازدید: ۶۰۹۸۱