شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸

پيام رئيس دانشگاه شيراز به‌ مناسبت آغاز هفته‌ي دفاع مقدس

31شهريورماه، آغاز هفته ي دفاع مقدس، يادآور رشادت هاي جاودانه ي مردم غيور ايران زمين و فرزندان شريف اين آب و خاك است. روزهايي كه ذره ذره خاك ميهن اسلامي مان، شهادت مي دهد كه اين ملت چگونه سرافرازانه در مقابل دنياي كفر و استكبار، مقاوم تر از كوه ايستادگي نموده و بر بلنداي قله ي افتخار، بيرق آزادگي را به اهتزاز درآوردند. اين مناسبت نيكو، باري ديگر به ما يادآوري مي كند كه بايد به تأسي از رزمندگان و شهداي گرانقدر دفاع مقدس، با غروري ملي، ميهني و مذهبي نفس دفاع از وطن را محترم شمرد.
امروزه كه قدرت و اقتدار ايران عزيز اسلامي در منطقه و جهان به همگان ثابت شده است، بي شك اين ثبات، آرامش، اقتدار و توسعه ي علمي امروز كشور در همه ي بخش ها مرهون ايثارگري ها و فداكاري هاي غيورمردان و شيرزناني است كه براي اعتلاي ايران اسلامي از جان و مال و هستي خود گذشتند.
و اما امروز رسالت تك تك ماست كه با برنامه ريزي صحيح و فرهنگ سازي مناسب، فرهنگ غني و ماندگار ايثار و شهادت را به نسل هاي آينده انتقال دهيم. در اين ميان، نقش دانشگاه ها به عنوانِ نهادي آموزشي، پژوهشي، اجتماعي و فرهنگي كه كانون تفكر و ارائه ي هنجارهاي ارزش مدار در جامعه شناخته مي شود، نقشي بسيار كليدي و بااهميت است. اميد كه دانشگاهيان عزيز با خرد و همت خود، اين رسالت خود را نيز به خوبي به انجام برسانند.
اينجانب ضمن گراميداشت ياد و خاطره ي بنيان گذار كبير انقلاب اسلامي، حضرت امام خميني (ره) و همه ي شهداي جنگ تحميلي، هفته ي دفاع مقدس را به همه ي هموطنان عزيز، به ويژه مقام معظم رهبري، خانواده ي معزز شهدا، رزمندگان و ايثارگران تبريك و تهنيت عرض نموده، از خداوند متعال سربلندي ايران اسلامي و توفيق روزافزون ملت عزيزمان را در در حفظ و صيانت از انقلاب اسلامي خواستارم.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز