جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸

پيام تسليت رئيس دانشگاه در پي درگذشت دكتر منصوري، عضو هيأت علمي دانشكده ي ادبيات و علوم انساني

بازگشت همه به سوي اوست...!

هرگز نميرد آنكه دلش زنده شد به عشق

ثبت است بر جريده ي عالم دوام ما

خبر درگذشت ناگهاني استاد گرانمايه، دكتر مهرزاد منصوري، عضو هيأت علمي دانشكده ي ادبيات و علوم انساني، بار ديگر خانواده ي بزرگ دانشگاه شيراز را سوگوار كرد. بدون ترديد اين واقعه ي اسفناك، فقداني جبران ناپذير براي جامعه ي بزرگ علمي و دانشگاهي است.
روان شاد دكتر منصوري، فردي اخلاق مدار و متعهد به آموزش و پژوهش بود كه حتي با وجود ضعف بسيار شديد ناشي از بيماري، تا آخرين روزهاي عمر خود كلاس هاي تدريس را رها نكرد و به پژوهش مشغول بود. حضور سودمند ايشان در برنامه هاي شوراي فرهنگي و شوراي جذب دانشگاه و همچنين نگارش چندين كتاب علمي و ادبي توسط ايشان، معرف آن استاد دانشور و فرهيخته است.
زنده ياد دكتر منصوري از رزمندگان مخلص و بسيجيان تمام عيار بود كه پيش تر در سنگر جبهه و بعدها در سنگر بسيج اساتيد از هيچ تلاش و خدمتى در راه تعالى نظام مقدس اسلامي و پيشرفت دانشگاه فروگذار نكرد و يادي نيك از خود به جاي گذاشت. اميد كه همكاران و دانشجويان عزيز، هماره راه ايشان را ادامه داده و يادش را جاري نگاه دارند.
اينجانب سوگمندانه، درگذشت آن استاد فرزانه را نخست به خانواده ي مكرم ايشان و سپس به جامعه ي علمي و دانشگاهي كشور، به ويژه همكاران ارجمند و دانشجويان ايشان در دانشگاه شيراز تسليت عرض نموده، براي آن شادروان غفران و رحمت الهي و براي بازماندگان صبر و آرامش از خداوند متعال خواستارم.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز