چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۹

انتشار كتاب آسيب شناسي شبكه هاي مجازي توسط كارمند دانشگاه شيراز

كتاب آسيب شناسي شبكه هاي مجازي توسط آقاي رضا مظلوم زاده كارشناس آموزش دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي دانشگاه شيراز منتشر شد .
اين كتاب در يكصد صفحه مصور و جدول ، با شمارگان هزار جلد توسط انتشارات فرهوش به چاپ رسيده است .
به گفته ي نويسنده ي كتاب، استفاده از شبكه هاي مجازي ، روز به روز گسترش بيشتري مي يابد و دنياي مجازي، دنياي پيچيده و وسيعي است كه افراد مختلف جامعه با باورها و اعتقادات گوناگون و موقعيت هاو گرايش هاي مختلف در آن فعاليت مي كنند .
كارشناس دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي گفت: شبكه هاي مجازي با وجود تمامي مزايا ، داراي معايب و آسيب هايي هستند ، كه اين كتاب به بررسي آسيب هاي شبكه هاي مجازي در خانواده و جامعه از ديدگاه جامعه شناختي مي پردازد .
شايان ذكر است از اين نويسنده، كتاب ديگري تحت عنوان ديدگاه مهاجرتي جوانان در شهرستان استهبان از انتشارات سنجش و دانش در سال 1396 چاپ شده است .

تاریخ: ۱۲:۴۵ - ۱۳/۰۷/۱۳۹۸   بازدید: ۸۵۱