پنج شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۸

تشريح برنامه هاي هفته تربيت بدني در دانشگاه شيراز

دكتر محمد حسن عبدالهي، مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز ، با اشاره به مناسبت هفته تربيت بدني گفت: به مناسبت اين هفته مراسم هاي گل گشت، راهپيمايي و مسابقات مختلف در دانشگاه برگزار مي شود.
دكتر عبدالهي مطرح كرد: به مناسب هفته تربيت بدني مسابقه فوتبال، دارت و طناب كشي، تنيس روي ميزدر دانشكده ها در حال برگزاري است كه مورد كه دانشجويان استقبال قرار گرفته است.
مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز با اشاره به تجهيزات ورزشي در دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه شيراز نسبت به دانشگاه هاي جنوب كشور امكانات ورزشي خوب دارد، اما از نظر استاندار هاي ورزشي خيلي راضي كننده نيست.
دكتر عبدالهي در ادامه يادآور شد: شايد خيلي در سطح مسابقات تمركز نداشته باشيم، اما هدف ما توسعه ورزش هاي همگاني و ارتقا سطح سلامت و تندرستي افراد است.
مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز با اشاره به توسعه ورزش هاي همگاني بيان كرد: لازمه ورزش هاي همگاني ، آموزش ورزش هاي پايه است و در زير ساخت هاي ورزش هاي پايه خيلي كم هزينه مي شود.
وي با اشاره به سالن هاي ورزشي دانشگاه شيراز بيان كرد: سه سالن مجموعه چند منظوره در دانشگاه داريم كه نيازهاي رشته علوم ورزشي و تربيت بدني دانشجويان را برطرف مي كند.علاوه بر آن مجموعه استخر، سالن بدنسازي، زمين چمن مصنوعي و طبيعي مجموعه چمن تمام امكانات را داراست و در بيشتر دانشكده ها سالن هاي ورزشي فعال وجود دارد.
دكتر عبدالهي در ادامه خاطرنشان كرد: سالن ورزشي خوابگاه ها و سالن بدنسازي ويژه دانشجويان ، از ديگر اقدامات اداره تربيت بدني براي توسعه ورزش و تندرستي در دانشگاه به شمار مي رود.
مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز به مجموعه هاي ورزشي در حال ساخت اشاره و تاكيد كرد: مهرماه امسال و همزمان با آغاز سال تحصيلي دانشجويان، سالن بدنسازي و سالن دارت مجموعه ورزشي وحدت اسلامي دانشگاه شيراز افتتاح شد. همچنين در دانشكده كشاورزي زمين چمن مصنوعي در حال احداث است كه زير ساخت هاي آن انجام شده و آبان ماه افتتاح مي شود.
هفته تربيت بدني و ورزش همه ساله از تاريخ 26 مهر تا 2 آبان گرامي داشته مي شود .
هفته تربيت بدني به منظور آشنايي جامعه با اهميت و اثرات كاربرد ورزش در زندگي فردي و اجتماعي، توسعه و ترويج ورزش در خانه و خانواده و هدايت و ارشاد جامعه به ورزش هاي همگاني برگزار مي شود.
   تاریخ: ۰۹:۴۳ - ۲۹/۰۷/۱۳۹۸   بازدید: ۶۳۲