پنج شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۸

گراميداشت هفته تربيت بدني در دانشگاه شيراز

آيين گراميداشت هفته تربيت بدني با حضور اساتيد، كارشناسان و دانشجويان تربيت بدني و علوم ورزشي در تالار حكمت دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر افشاري فر، قائم مقام رئيس و معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز در اين مراسم گفت: آزمون عملي رشته علوم ورزشي آزمون سراسري سال ١٣٩٨ با شركت داوطلبان دختر و پسر استان هاي فارس،هرمزگان، بوشهر و كهگيلويه و بويراحمد ؛ تابستان امسال در دانشگاه شيراز برگزار شد و همگان تلاش كردند كه اين رويداد ورزشي با بهترين كيفيت اجرا گردد.
وي افزود : به راستي يك كار گروهي هماهنگ و زيبا براي اجراي اين رويداد ورزشي شكل گرفت و افتخاري ديگر براي دانشگاه بزرگ شيراز رقم خورد.
دكتر حسينچاري ، رئيس دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي دانشگاه شيراز هم در اين مراسم با گراميداشت هفته تربيت بدني اظهار داشت : انجام فعاليت هاي ورزشي ، سلامت جسم و سلامت روان را تضمين مي كند.
دكتر ثالثي، رئيس بخش تربيت بدني و علوم ورزشي دانشگاه شيراز نيز به بيان مطالبي درخصوص ''نهضت داوطلبي'' در فعاليت هاي ورزشي پرداخت و گفت: نيروي داوطلب، مهارت و زمان خود را بدون هيچ چشمداشتي در اختيار يك رويداد ورزشي قرار مي دهد.
وي ، كاهش هزينه ها، يادگيري مهارت هاي كار گروهي و ايجاد هبستگي را ، از فايده هاي فعاليت در ''نهضت داوطلبي '' برشمرد.
دكتر چهارده چريك، عضو هيات علمي بخش تربيت بدني و علوم ورزشي هم با قدرداني از دست اندركاران برگزاري آزمون عملي رشته علوم ورزشي آزمون سراسري سال ١٣٩٨ ، اظهار داشت : در اين آمون بالغ بر 3 هزار و 700 داوطلب حضور يافتند و آمار كشوري نسبت به سال قبل بيش از 4 برابر افزايش يافت.
وي افزود : با همكاري و هماهنگي همه ي بخش هاي دانشگاه شيراز ، اين رويداد ورزشي به خوبي اجرا شد.
در انتهاي اين مراسم از مسئولان برگزاري آزمون عملي رشته علوم ورزشي در دانشگاه شيراز تقدير شد.
پخش كليپ و انجام مسابقات ورزشي ، از ديگر بخش هاي آيين گراميداشت هفته تربيت بدني در دانشگاه شيراز بود.
   تاریخ: ۰۹:۰۱ - ۰۱/۰۸/۱۳۹۸   بازدید: ۵۵۸