دریافت اطلاعات ...

چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۹

تقدير از دانشجويان نابيناي دانشگاه شيراز به مناسبت روز عصاي سفيد
دانلود فایل صوتی جلسه ضمیمه

در مراسمي با حضور رئيس دانشگاه شيراز، از دانشجويان نابينا و كم بيناي اين دانشگاه تقدير شد.
دانشجويان شركت كننده در اين مراسم كه به همت روابط عمومي دانشگاه و همكاري معاونت فرهنگي برگزار گرديد، در يك فضاي صميمي به بيان دغدغه ها و مشكلات خود پرداختند.
تهيه كتاب هاي صوتي با كيفيت، منشي آموزشي و پژوهشي بويژه براي دانشجويان تحصيلات تكميلي، افزايش ساعت و هزينه كار دانشجويي، استمرار ارتباط با مسئولان دانشگاه، ايجاد يك مركز ويژه نابينايان براي فعاليت هاي فرهنگي آموزشي و پژوهشي، مناسب سازي محيط دانشگاه براي رفت و آمد، اختصاص مكاني براي مطالعه صوتي ، نگاه مناسب به دانشجويان نابينا، معرفي توانمندي ها براي بستر سازي اشتغال، اختصاص مشاور و زمينه سازي براي انجام فعاليت هاي ورزشي؛ از مهمترين درخواست هاي دانشجويان نابينا و كم بيناي دانشگاه شيراز بود.
دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز هم در اين آيين بريا پيگيري و حل اين مسائل قول مساعد داد.
وي اظهار داشت : كميته اي ويژه با حضور مديريت روابط عمومي و مديريت فرهنگي دانشگاه تشكيل مي شود و مطالبات پيگيري مي گردد.
رئيس دانشگاه شيراز تاكيد كرد: عليرغم محدوديت ها، دانشجويان روشندل دانشگاه شيراز جزء دانشجويان نخبه به شمار مي روند.
دكتر نادگران افزود: اين موفقيت ، نشان دهنده ي تلاش و كوشش مجدانه دانشجويان نابينا و كم بينا در مسير علم است.
در انتهاي مراسم ، لوح تقدير و هدايا توسط رئيس دانشگاه شيراز به دانشجويان روشندل تقديم شد.
   تاریخ: ۱۵:۱۶ - ۰۴/۰۸/۱۳۹۸   بازدید: ۱۲۲۵