جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸

نشست معرفي و نقد قصه هاي شاهنامه در دانشگاه شيراز

نشست معرفي و نقد قصه هاي شاهنامه به روايت خانم آتوسا صالحي، با حضور نويسنده، جمعي از اساتيد ، دانشجويان و دانش آموختگان، نويسندگان و شعراي فارس، گروهي از نوجوانان مخاطب اين اثر و ديگر افراد علاقه مند در سالن منتظري دانشكده علوم دانشگاه شيراز برگزار شد.
خانم دكتر رياحي زمين، رئيس مركز پژوهش هاي زبان و ادبيات فارسي دانشگاه شيراز، در ابتداي اين نشست، به معرفي اعضاي گروه بازنويسي و بازآفريني اين مركز و همچنين سابقه و فعاليت ها اين گروه پرداخت.
در ادامه جمعي از دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري زبان و ادبيات فارسي به معرفي نويسنده و پيشينه پژوهش هاي مرتبط با وي، بررسي جنبه هاي حماسي و اسطوره اي ، بررسي محتوا، مضامين اخلاقي و الگوهاي ارائه شده در اثر ياد شده ، واكاوي عناصر روانشناختي و ارائه ي گزارشي از ديدگاه هاي نوجوانان درباره ي كتاب اسفنديار رويين تن پرداختند.
سپس برخي از نوجوانان شركت كننده در اين نشست ، به ارائه ي نظرها و پيشنهادهاي خود درباره ي اين اثر پرداختند و خانم آتوسا صالحي، با ابراز خرسندي از حضور در اين نشست پربار و سپاس از برگزاركنندگان آن ، اين نشست را به دليل جامع و كامل بودن موضوع نقدها و حضور مخاطبان نوجوان، بهترين جلسه نقد آثارش برشمرد و به پرسش هاي مطرح شده، پاسخ داد.
در پايان دكتر سعيد حسام پور، مدير جلسه به جمع بندي مطالب گفته شده پرداخت و اين نشست را بسيار مهم و شايسته دانست.
وي با بيان اين نكته كه حضور مخاطبان نوجوان به اين جمع، رسميت و اعتبار بخشيده است؛ تاكيد كرد: رسالت ماست كه بيش از پيش براي حضور مخاطبان در چنين نشست هايي اهميت قائل شويم تا اين راه به سرانجام درست ختم شود.
شايان توجه است آتوسا صالحي شاعر، نويسنده٬ مترجم و ويراستار ادبيات كودك متولد سال 1351 است. او از سال 1369 با روزنامه ي آفتابگردان كار حرفه اي خود را آغاز كرد و در سال 1375 اولين مجموعه شعر خود را با نام «با اجازه ي آفتاب»٬ منتشر نمود. تا كنون بيش از 80 عنوان كتاب از او به چاپ رسيده است و بيش از همه با مجموعه ي 12 جلدي قصه هاي شاهنامه شناخته شده است.

تاریخ: ۱۱:۱۱ - ۰۸/۰۸/۱۳۹۸   بازدید: ۳۲۴