جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸

نشست معاونان آموزشي با حضور مدير برنامه ريزي و توسعه آموزش وزارت علوم

نشست معاونان آموزشي منطقه 7 كشور با حضور دكتر آهنچيان ، مدير برنامه ريزي و توسعه آموزش وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در سالن كنفرانس دفتر رياست دانشگاه شيراز برگزار شد.
در ابتدا اين جلسه دكتر حميد نادگران رئيس دانشگاه شيراز ، فعاليت هاي آموزشي دانشگاه را وظيفه اي دشوار توصيف كرد و گفت:اين فعاليت ها نيازمند هدفمندي و جهت دهي با استفاده از روش هاي جديد آموزشي است.
دكتر عليرضا افشاري فر، معاون آموزشي و دبير منطقه 7 كشور هم، ارتقاي كيفيت آموزش را وظيفه و دغدغه و هميشگي دانشگاهيان دانشگاه شيراز عنوان كرد و گفت: بر اساس اين دغدغه ، برنامه راهبردي مديريت برنامه ريزي و توسعه آموزش دانشگاه شيراز زير نظر معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي تدوين شده است.
وي به ابلاغ آئين نامه ارتقاي توان اشتغال پذيري دانشجويان كارشناسي اشاره و خاطر نشان كرد: 4 كارگروه ويژه در طول يك سال، برنامه اي را تحت عنوان ''راهكاري هاي ارتقاي اشتغال پذيري و مهارت آموزي دانشجويان كارشناسي'' تدوين و براي اجرا به دانشكده ها ابلاغ و از طريق شوراهاي اجرايي و نظارتي پايش مي نمايد.
دكتر افشاري فر ادامه داد : براي بهبود مهارت آموزي و توان اشتغال پذيري دانشجويان و با استفاده از ظرفيت سازمان آموزش فني وحرفه اي ، ''مركز مديريت آموزي و مشاوره شغلي : در دانشگاه شيراز راه اندازي شده است.
وي خاطر نشان كرد : مراكز آموزش عالي و دانشگاه هاي منطقه 7 مي توانند با استفاده موثر و بهينه از تمامي امكانات و تعريف ماموريت هاي مشخص، فعاليت هاي موثري را در سطح استان ، منطقه و كشور انجام دهند.
دكتر آهنچيان ، مدير برنامه ريزي و توسعه آموزش وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري هم از برنامه هاي انجام شده در معاونت آموزشي دانشگاه شيراز در زمينه تدوين برنامه راهبردي و تقويت مهارت آموزي و اشتغال پذيري دانشجويان تقدير كرد و گفت: ضروري است تجربيات ارزشمند دانشگاه شيراز در اختيار ساير دانشگاه هاي كشور قرار گيرد.
وي با برشمردن اهداف و برنامه هاي كلان دفتر برنامه ريزي و توسعه آموزش وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري ؛ بر تقويت جنبه هاي مهارت آموزي برنامه هاي دروس كارشناسي، ساماندهي دوره هاي تحصيلات تكميلي و نظارت بر حسن اجراي برنامه هاي درسي تأكيد كرد و به بيان راهكارهايي براي بهبود فعاليت هاي دانشگاه هاي منطقه پرداخت.
در ادامه، معاونان آموزشي منطقه 7 كشور ديدگاه ها و مطالبي را درخصوص بهبود و ارتقاي فعاليت هاي آموزشي دانشگاه ها بيان كردند.
   تاریخ: ۲۲:۱۳ - ۱۴/۰۸/۱۳۹۸   بازدید: ۴۵۶