یکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸

حضور وزير اقتصاد در دانشگاه شيراز

نشست هم انديشي وزير امور اقتصادي و دارايي با اساتيد و صاحب نظران دانشگاهي در تالار دكتر مصطفوي دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين نشست، اعضاي هيات علمي دانشگاه شيراز نظرات، پيشنهادات و انتقادهاي خود را در خصوص مسائل كلان اقتصادي بيان كردند.
در ابتداي اين ديدار ، دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز به معرفي مختصر اين دانشگاه و توانمندي ها و ظرفيت هاي فراوان آن پرداخت.
دكتر فرهاد دژپسند ، وزير امور اقتصادي و دارايي هم در جمع اساتيد دانشگاه شيراز ، اين دانشگاه را يكي از معتبرترين دانشگاه هاي كشور برشمرد و تصريح كرد : بدون تعارف، نشستن پاي صحبت اساتيد دانشگاه شيراز مايه مباهات است.
وي خاطر نشان كرد : نبايد ارتباط با دانشگاه موسمي باشد و در حد ويترين بماند ؛ بلكه ضروري است ارتباط با دانشگاه يك روند مانا و پويا داشته باشد و از چمشه هاي جوشان دانشگاهي به درستي استفاده شود.
وزير امور اقتصادي و دارايي با بيان اينكه پذيراي انديشه هاي جديد دانشگاهيان هستيم؛ اظهار داشت: بايد زمينه را براي ورود انديشه هاي جديد دانشگاهي به حوزه خط مشي گذاري هاي اقتصادي كشور فراهم كنيم و با استفاده از ظرفيت انديشه ورزان، در حوزه اقتصاد تحول ايجاد شود.
وزير امور اقتصادي و دارايي با تاكيد بر اين كه ارتباط دولت با دانشگاه بايد مستمر باشد، متذكر شد: در شرايط اقتصادي و اجتماعي مختلف نياز به پژوهش هاي كاربردي براي ارائه راهكارهاي مناسب وجود دارد، لذا بر اين باور هستيم كه بايد ارتباط دانشگاه ها با وزارت اقتصاد به صورت عميق و مستمر باشد.
وي همچنين تاكيد كرد: براي ورود دانشگاه ها و انديشه ورزان به حوزه خط مشي گذاري هاي اقتصادي شاهد يك حلقه مفقوده هستيم به همين خاطر يكي از برنامه هاي محوري اينجانب براي وزارت اقتصاد، تشكيل هسته هاي انديشه ورزي بود و در حال حاضر بطور مستمر از نظرات و انديشه هاي اساتيد دانشگاه در اين هسته ها بهره مي گيريم، امري كه بايد به استان ها نيز تعميم يابد.
وي راه اندازي شبكه تحليلگران جوان اقتصادي در كنار هسته هاي انديشه ورزي را يكي ديگر از ظرفيت هاي جديد وزارت اقتصاد براي بهره گيري از ايده ها و نظرات دانشگاهيان در سراسر كشور خواند و افزود: بايد شبكه دومي هم در همين ارتباط به منظور استفاده از همفكري اساتيد دانشگاهي، بدون محدوديت سن، در همه زمينه هاي مربوط اعم از اقتصاد، مديريت، صنعت، حسابداري و ... راه اندازي شود كه اميدواريم در آينده نزديك از آن رونمايي كنيم.
وزير امور اقتصادي و دارايي با تاكيد بر ضرورت استفاده دستگاه هاي اجرايي از ظرفيت دانشگاه ها عنوان كرد: نظام علمي و پژوهشي كشور نيز بايد كاملا به روز، جامع و كاربردي باشد.
وي در ادامه اين نشست به تشريح برنامه ها و اقدامات اين وزارتخانه در خصوص مواردي چون نظام بودجه ريزي، بهبود محيط كسب و كار، بهره مندي از ظرفيت دانشگاهيان در خط مشي گذاري هاي اقتصادي، سياست هاي مالياتي و ... پرداخت.
دكتر دژپسند در ادامه، اداره كل امور اقتصادي و دارايي استان فارس را مكلف كرد كه منتقل كننده پيشنهادهاي دانشگاه هاي اين استان به وزارتخانه باشد.
   تاریخ: ۱۵:۱۳ - ۱۸/۰۸/۱۳۹۸   بازدید: ۶۵۳