یکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸

نشست مسئولان DFG آلمان با رئيس دانشگاه شيراز

در نشست مشترك پروفسور فرانك آلگوور (Frank Algower) نايب رئيس موسسه DFG آلمان با پروفسور حميد نادگران، رئيس دانشگاه شيراز ؛ درخصوص گسترش و تعميق همكاري هاي مشترك بحث و تبادل نظر شد.
نايب رئيس موسسه DFG آلمان در اين نشست اظهار داشت : سالانه 34 هزار پروژه در DFG مصوب مي شود و دانشگاه شيراز مي تواند از اين فرصت استفاده كند.
وي افزود :هم اكنون 50 پروژه از دانشگاه هاي ايران در DFG فعال است و براي طرح هاي DFG ضروري است كه يك همكار آلماني با اساتيد ايراني مشاركت و همكاري داشته باشد.
پروفسور فرانك آلگوور گفت: غيردولتي و خصوصي بودن موسسه DFG سبب شده كه مناسبات سياسي به آن آسيب نرساند و از سوي ديگر محدوديت زماني و مالي براي حمايت از طرح ها نيز وجود ندارد.
وي خاطر نشان كرد : اعضاي هيات علمي و دانش آموختگان دكتري تخصصي مي توانند از مزاياي همكاري با DFG بهره مند شوند.
نايب رئيس موسسه DFG آلمان بيان داشت : ''بنياد ملي علم ايران'' (INSF.org) مسئول پروژه هاي DFG در ايران است و بهتر است علاقه مندان با اين بنياد مشاوره داشته باشند.
پروفسور فرانك آلگوور افزود : DFG در همه رشته ها از طرح حمايتي دارد و پژوهشگران مي توانند اطلاعات لازم را در وب سايت Gepris.dfg.de ملاحظه نمايند .
بنياد پژوهش آلمان ( Deutsche Forschungsgemeinschaft ) يا DFG، سازمان مركزي و خودگردان دانش و بزرگ ترين تامين كننده مالي فعاليت هاي پژوهشي در آلمان و اروپا است.
اين سازمان از پروژه هاي پژوهشي حمايت كرده و بودجهٔ آن به طور عمده توسط مؤسسه هاي آموزش عالي جذب مي شود.
اين بنياد هم چنين از توسعهٔ همكاري بين پژوهشگران حمايت كرده و به مجالس قانون گذاري و نهادهاي دولتي خدمات مشاوره اي ارائه مي دهد.
سازمان مركزي DFG در شهر بن آلمان قرار دارد.
جهت مشاهده عكس هاي بيشتر به آرشيو عكس هاي دانشگاه شيراز مراجعه فرماييد.
   تاریخ: ۰۸:۳۴ - ۱۹/۰۸/۱۳۹۸   بازدید: ۷۱۸