پنج شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۸

حضور هيات دانشگاهي گرجستان در دانشگاه شيراز

در نشست مشترك دكتر نادگران، رئيس دانشگاه شيراز با جمعي از اساتيد دانشگاه گرجستان (University of Georgia) بر گسترش و توسعه روابط علمي- پژوهشي تاكيد شد.
خانم دكتر مانانا سانادزه (Manana Sanadze) رئيس هيات دانشگاهي گرجستان در اين نشست گفت : بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بين دانشگاه گرجستان و دانشگاه و در يك سال و نيم گذشته ؛ 2 همايش علمي مشترك در دانشگاه شيراز برگزار شده است.
وي افزود : هم اكنون 6 هزار دانشجو در دانشگاه گرجستان مشغول به تحصيل هستند كه از اين تعداد 500 نفر را دانشجويان ايراني تشكيل مي دهند.
خانم دكتر مانانا سانادزه ادامه داد :اشتراكات عميق فرهنگي و تاريخي بين ايران و گرجستان سبب شده كه زمينه ي مناسبي براي گسترش ارتباطات علمي فراهم گردد.
رئيس هيات دانشگاهي گرجستان گفت : اين دانشگاه با 5 دانشگاه ايراني تفاهم نامه امضا كرده و با توجه به توانمندي و ظرفيت هاي فراوان دانشگاه شيراز تصميم گرفته است كه اين دانشگاه را به عنوان مركز همكاري با دانشگاه هاي ايران انتخاب نمايد.
دكتر نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز هم در اين نشست با اشاره به سابقه درخشان دانشگاه شيراز در زمينه هاي مختلف ، بر گسترش همكاري هاي علمي بين المللي تاكيد كرد.
وي اظهار داشت : اكنون شرايط مناسبي فراهم است كه اساتيد دانشگاه گرجستان به عنوان استاد افتخاري و مدعو در دانشگاه شيراز تدريس كنند.
دكتر نادگران تصريح كرد : دانشگاه شيراز آماده است تا در زمينه استاد و دانشجو، انجام پژوهش هاي مشترك، برگزاري همايش و سمينار هاي علمي و .... با دانشگاه گرجستان همكاري نمايد.
در ادامه اين نشست اساتيد حاضر به بيان ديدگاه ها درباره استمرار و افزايش فعاليت هاي علمي پژوهشي مشترك پرداختند.
   تاریخ: ۱۳:۵۰ - ۲۱/۰۸/۱۳۹۸   بازدید: ۵۷۸