یکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸

پيام تبريك رئيس دانشگاه به مناسبت هفته وحدت

ماه فروماند از جمال محمد سرو نباشد به اعتدال محمد
«وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا» (آل عمران٬ ١٠٣)

فرارسيدن هفته ي وحدت و ولادت با سعادت رحمة للعالمين، پيام آور صلح و دوستي، حضرت ختمي مرتبت، محمد مصطفي (ص) و نيز ولادت فرخنده ي ششمين اختر تابناك آسمان امامت و ولايت، حضرت امام جعفر صادق (ع) را بر عموم مسلمانان جهان تبريك و شادباش عرض مي نمايم.
ما مسلمانان جهان، مفتخريم به برگزيدن كامل ترين دين كه از طريق وحي بر حضرت محمد (ص) نازل شده و همچون ريسماني محكم، ما را به معبود حقيقي پيوند مي زند و معتقديم، بانگ ملكوتي «اَشهدُ انَّ محمّداً رسولُ الله» كه امروزه در سراسر گيتي طنين انداز است، نداي آسماني حق تعالي براي وحدت و همدلي مسلمانان است.
بي شك نام گذاري هفته ي وحدت از سوي معمار كبير انقلاب، حضرت امام خميني (ره)، ناشي از درك عميق ايشان از دين مبين اسلام بود و به يقين پيشرفت هاي چشمگير و بي نظير جمهوري اسلامي ايران در سايه ي اتحاد، برادري و برابري حاصل شده است. در اين ميان جامعه ي دانشگاهي رسالت دارد تا با پيروي از سيره ي پيامبر اكرم (ص)، براي تحقق هرچه بيش تر وحدت و يكپارچگي مسلمانان، تقويت صلح و مودت مسلمانان و حفظ كرامت انساني، از مسير دانش و پژوهش هدف گذاري و برنامه ريزي نمايد.
اينجانب به نمايندگي از خانواده ي بزرگ دانشگاه شيراز، ضمن گراميداشت هفته ي وحدت و تبريك و تهنيت ويژه به مناسبت اين اعياد پرميمنت، از خداوند متعال مي خواهم مسلمانان جهان را در مسير تحقق اهداف متعالي پيامبر گرامي اسلام (ص) ياري رساند و ما را ميراث داراني شايسته براي آموزه هاي غني اسلام و قرآن قرار دهد.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز