یکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸

آغاز به كار پنجمين جشنواره قرآني «طهورا» در دانشگاه شيراز

مراسم افتتاحيه پنجمين جشنواره قرآني «طهورا» با حضور دانشجويان، كاركنان و اساتيد دانشگاه شيراز در تالار حكمت دانشگاه شيراز برگزار شد.
تلاوت قرآن توسط حسام قانعي، قاري برجسته استان فارس، مولودي خواني به مناسبت فرا رسيدن سالروز ولادت پيامبر مكرم اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع)، اجراي موسيقي و برگزاري مسابقه فرهنگي از جمله برنامه هاي اين مراسم بود.
اين برنامه قرآني ، به همت معاونت فرهنگي دانشجويي دانشگاه شيراز و كانون قرآن و عترت دانشگاه اجرا شد و در حاشيه آن ، نمايشگاه آثار خوشنويسي و نقاشي خط اساتيد برجسته استان فارس شامل ۲۴ اثر در تالار حكمت برپا گرديد.
دكترعلي حفيظي، مدير فرهنگي دانشگاه شيراز گفت: اين جشنواره تنها جشنواره دانشگاهي قرآني كشور است كه براي سه نوع مخاطب اساتيد، دانشجو و كاركنان برگزار مي شود.
وي با يادآوري اينكه اين جشنواره از سال ۹۴ آغاز به كار كرده است، افزود: هر سال محوريت اين جشنواره توسط شوراي سياستگذاري آن تعيين مي شود كه در سال جاري محوريت جشنواره سوره مباركه شورا انتخاب شده است.
دكتر حفيظي، مهم ترين اهداف برگزاري اين جشنواره را ايجاد روحيه نشاط و پويايي در زمينه فعاليت هاي فرهنگي و هنري مرتبط با قرآن و ارتقاي سطح معنويت در دانشگاه شيراز عنوان كرد.
مدير فرهنگي دانشگاه شيراز اظهار كرد: در راستاي برگزاري اين جشنواره در طول سال تحصيلي يكسري كلاس ها و كارگاه هاي آموزشي متناسب با محورها و بخش هاي جشنواره برگزار مي شود.
وي با اشاره به بخش هاي مختلف اين جشنواره گفت: اين جشنواره در بخش هاي شفاهي شامل رشته هاي قرائت تحقيق و ترتيل و حفظ سوره شوري، ادبي شامل شعر و داستان، پژوهشي شامل مقاله و پايان نامه، مجازي شامل طرح مسابقات هفتگي قرآن بر اساس تدبر در سوره شوري به صورت مجازي، بخش هنري شامل خوشنويسي، نقاشي، عكاسي، تذهيب، گرافيك، پوستر، تايپوگرافي، بخش نشريات، كتابخواني، برگزاري كارگاه هاي قرائت تحقيق و ترتيل، شعر، داستان، تفسير، مقاله نويسي، نقاشي، تذهيب و گرافيك و نشست هاي قرآني است.
دكتر حفيظي همچنين محورهاي جشنواره بر اساس آيات نوراني سوره شوري را برشمرد و گفت: اين محورها شامل توسعه و تنگي رزق به دست خداست (آيات ۱۹ و ۱۲)، مشورت اساس كار مومن (آيه ۳۸)، محبت اهل بيت(ع) اجر رسالت پيامبر (ص) (آيه ۲۳)، باران، رحمتي پس از نااميدي (آيه ۲۹)، برتري بخشش بر انتقام (آيه ۴۳) و پاداش و كيفر آيينه اعمال انسان (آيه ۲۲) هستند.

تاریخ: ۰۸:۴۱ - ۲۲/۰۸/۱۳۹۸   بازدید: ۵۱۴