یکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸

نشست علمي گروه تاريخ دانشگاه شيراز و گروه تاريخ و باستان‌شناسي دانشگاه گرجستان

نشست علمي گروه تاريخ دانشگاه شيراز و گروه تاريخ و باستان شناسي دانشگاه گرجستان در دفتر مركز مطالعات مديترانه شرقي (ايسمئو) بخش تاريخ دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين نشست علمي اعضاي هيأت علمي بخش تاريخ و بخش فرهنگ و زبان هاي باستاني دانشكده ادبيات و علوم انساني و همچنين سه تن از استادان تاريخ و زبان هاي باستاني دانشگاه گرجستان و دكتر پيرفرانچسكو كاليري استاد باستان شناسي دانشگاه بولونيا ايتاليا حضور داشتند.
دكتر احمد فضلي نژاد رئيس بخش تاريخ دانشگاه شيراز در ابتداي نشست ضمن خوشامدگويي به ميهمانان، بر لزوم ارتباط علمي و انتقال تجربيات بين اعضاء هيأت علمي دو دانشگاه شيراز و گرجستان تأكيد كرد و آمادگي بخش تاريخ دانشگاه شيراز را در برگزاري نشست هاي علمي، مبادله استاد و دانشجو، انجام پژوهش هاي مشترك و پايان نامه هاي دانشجويي در مورد ميراث تاريخي و فرهنگي دو كشور اعلام نمود. سپس دكتر الكساندر چولوخازه از دانشگاه گرجستان درباره ''وام واژه هاي فارسي باستان در زبان گرجي'' به ايراد سخن پرداخت.
پس از وي خانم دكتر آلاسانيا گيولي در مورد ''پيمان سياسي ايران و گرجستان در سده هاي 15- 17م''سخنراني نمود.
سخنران بعدي خانم دكتر مانانا سانادزه بود كه درباره ''استقرار خاندان ساساني در گرجستان و دوره حكومت رونيز شاه و ميريان شاه'' سخنراني كرد.
آخرين سخنران اين جلسه دكتر عبدالرسول خيرانديش استاد بخش تاريخ دانشگاه شيراز بود كه درباره ''گرجستان در انديشه ايرانيان'' به ايراد سخن پرداخت.
در پايان اعضاء هيأت علمي بخش تاريخ و بخش فرهنگ واژه هاي باستاني به نقد و نظر درباره جهت مطرح شده و همچنين راهكارهاي ارتباط علمي بيشتر دپارتمان هاي دانشگاهي دو كشور پرداختند.
   تاریخ: ۰۸:۴۵ - ۲۲/۰۸/۱۳۹۸   بازدید: ۳۷۴