یکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸

پيام تبريك به مناسبت هفته بسيج

به نام خدا

بسيج شجره ي طيبه و درخت تنومند و پرثمري است كه شكوفه هاي آن بوي بهار وصل و طراوت يقين و حديث عشق مي دهد.
امام خميني (ره)

بسيج حاصل بصيرت، دورانديشي و هوشمندي معمار كبير انقلاب اسلامي، حضرت امام خميني (ره) است، از همين رو هفته ي مبارك و فرخنده ي بسيج فرصت مغتنمي است براي تجديد پيمان با آرمان هاي بلند حضرت روح الله (ره) و هزاران بسيجي جان بر كف و آزاده اي است كه در طول اين سال ها، با خون خود نهال زيباي انقلاب اسلامي را آبياري كردند تا امروز كه پس از گذشت ٤٠ سال، به درخت پرقدرت و تنومندي تبديل شده و مستضعفان جهان را در سايه سار خود جا داده است.
مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز، هفته ي بسيج را به تمامي بسيجيان آزاده ي ايران اسلامي، به ويژه استادان، كاركنان و دانشجويان بسيجي دانشگاه شيراز تبريك و تهنيت عرض مي نمايد. به اميد آنكه تفكر بسيجي هماره در جامعه ي عزيز اسلامي گسترش يابد.
مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز

تاریخ: ۱۲:۱۹ - ۰۴/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۱۸۶