یکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸

اختتاميه جشنواره دانشگاهي حركت

آيين اختتاميه دهمين جشنواره دانشگاهي حركت، ويژه انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه شيراز در مجتمع رفاهي اين دانشگاه برگزار شد.
در اين مراسم كه با حضور رئيس دانشگاه ، اساتيد و دانشجويان و به همت معاونت فرهنگي دانشجويي دانشگاه شيراز ترتيب يافت ؛ از برگزيدگان در بخش هاي مختلف تقدير به عمل آمد.
دكتر حميد نادگران، رئيس دانشگاه شيراز در اين آيين اظهار داشت : بيش از يك دهه از فعاليت هاي منسجم انجمن هاي علمي و جشنواره حركت در دانشگاه شيراز مي گذرد و به نظر مي رسد وقت آن رسيده اين فعاليت ها با يك جهت مشخص و هدف گيري خاص دنبال شود.
دكترنادگران افزود: جهت مندي فعاليت هاي دانشجويي و ارتباط موثر و پيوسته با پارك علم و فناوري استان فارس و برج نوآوري دانشگاه شيراز مي تواند زمينه ساز تبديل فعاليت هاي دانشجوئي به استارت آپ هاي موفق شده و همچنين به كسب و كارهاي قوي تبديل شود.
رئيس دانشگاه شيراز خاطرنشان كرد: انجمن هاي علمي دانشجويي زمينه ي مناسبي را براي دانشجويان فراهم مي سازند كه ايده هاي آنان تبديل به عمل شود و اين فعاليت ها در جهت رشد و توسعه دانشجو، دانشگاه و جامعه موثر است.
خانم دكتر محبوبه البرزي، قائم مقام معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه شيراز هم در آيين اختتاميه دهمين جشنواره دانشگاهي حركت اظهار داشت : انجمن هاي علمي دانشجويي مجموعه اي علمي، پژوهشي است كه با حضور دانشجويان نخبه و توانمند و همگام با اهداف و رسالت دانشگاه تشكيل شده است.
وي افزود : معاونت فرهنگي دانشجويي دانشگاه شيراز، به عنوان سياست گذار و پشتيبان انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه در راستاي پويايي دانشگاه و رشد انجمن ها و به منظور ارائه دستاوردها، اختراعات، ابتكارات و طرح هاي علمي كاربردي آنان اقدام به برگزاري جشنواره دانشگاهي حركت به طور سالانه نموده و تا كنون 10 دوره آن در دانشگاه شيراز برگزار شده است.
خانم دكتر البرزي تصريح كرد : وزارت علوم هر ساله جشنواره ملي حركت كه رقابتي بين انجمن هاي علمي دانشجويي سراسر كشور مي باشد را برگزار مي نمايد و هر دانشگاه موظف است مرحله دانشگاهي جشنواره را در دانشگاه خود برگزار نمايد و برگزيدگان مرحله دانشگاهي را جهت رقابت با برگزيدگان ساير دانشگاه ها به دبيرخانه جشنواره ملي حركت در وزارت علوم معرفي نمايد.
قائم مقام معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه شيراز افزود : در سال هاي گذشته ، دانشجويان دانشگاه شيراز در اين جشنواره ملي خوش درخشيده اند و جزء بهترين هاي كشور به شمار مي روند.
خانم دكتر البرزي گفت : ضروري است كه جهت فعاليت انجمن هاي علمي به سمت نياز هاي جامعه و مباحثي مانند پدافند غيرعامل و آسيب هاي اجتماعي سوق داده شود.
وي خاطر نشان كرد : مسئولان دانشگاه شيراز به صورت مادي و معنوي از فعاليت انجمن هاي علمي دانشجويي حمايت مي كنند.
دبير دهمين جشنواره دانشگاهي حركت نيز در اين آيين گفت: هم اكنون 77 واحد انجمن علمي در دانشگاه شيراز فعاليّت مي كنند و حدود 2 هزار دانشجوي پژوهشگر و توانمند در اين انجمن ها حضور فعّال و مؤثر دارند.
خانم زهرا فرامرزي با بيان اينكه در ۱۰ سال گذشته بيش از ۱۰ هزار فعاليت مختلف با تلاش و مشاركت دانشجويان صورت گرفته و برنامه هاي جديدي براي آينده اين فعاليت ها تدوين شده است، ابراز داشت: در دهمين جشنواره دانشجويي حركت يك هزار و ۳۰۶ اثر توسط دبيرخانه جشنواره دريافت شد و پس از سه مرحله داوري برگزيدگان در بخش هاي انجمن علمي برتر، فعاليت علمي خلاقانه، نشريه علمي، مسابقه علمي، محتواي ديجيتال، كتاب،اختراع ، كارآفريني و بخش ويژه معرفي شدند.
وي تصريح كرد: بالغ بر 6 هزار انجمن علمي دانشجويي در سراسر كشور فعالند و برگزيدگان جشنواره دانشگاهي ، براي حضور در جشنواره ملي در 5 گروه رقابتي علوم پايه ،علوم انساني، فني و مهندسي، هنر و معماري و كشاورزي و دامپزشكي معرفي مي شوند.

تاریخ: ۱۷:۴۰ - ۱۰/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۳۷۳