یکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸

برپايي نمايشگاه صنايع دستي دانشجويان دانشگاه شيراز

نمايشگاه صنايع دستي و توليدات دانشجويي دانشگاه شيراز در سرسراي ساختمان مديريت اين دانشگاه برپا شد.
در اين نمايشگاه و فروشگاه ؛ محصولات چرمي، تابلوهاي همجوشي شيشه، زيورآلات مهره اي، رزين، پيكرتراشي چوب ، سبدهاي تريكو، بافت ، گليم و گبه، زيورآلات مسي و .... در معرض ديد علاقه مندان قرار گرفته و تا 13 آذرماه داير است.
همزمان با برپايي اين رويداد هنري، نمايشگاه '' كتاب يك صفحه اي '' در ساختمان مديريت دانشگاه شيراز برپا شده است.
دكتر حميد نادگران، رئيس دانشگاه شيراز در بازديد از نمايشگاه صنايع دستي و توليدات دانشجويي، از اقدامات موثر دانشجويان هنرمند دانشگاه شيراز قدرداني كرد.
وي، با اعلام حمايت از فعاليت هاي هنري دانشجويان ، اظهار داشت : مكان مناسبي براي برپايي نمايشگاه و فروشگاه دائمي صنايع دستي و آثار هنري دانشجويان دانشگاه شيراز اختصاص مي يابد.
آقاي مهدي رجبي ، كارشناس فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز هم در اين بازديد بر ضرورت حمايت بيش از پيش از فعاليت هاي هنري دانشجويان به ويژه در خوابگاه هاي دانشجويي تاكيد كرد.
وي افزود : فعاليت هنري دانشجويان ، علاوه بر زمينه سازي براي اشتغال پايدار، كاهش آسيب هاي اجتماعي را در پي دارد.
آقاي سعيد ستوده ، مدير موسسه هنري ژيدان هم خاطر نشان كرد : 93 نفر از دانشجويان دانشگاه شيراز در قالب اين موسسه ، آثار و فعاليت هاي هنري خود را توليد و عرضه مي كنند.
وي ادامه داد: اين فعاليت ها در راستاي گسترش كارآفريني ، اقتصاد هنر و حمايت از توليد ملي انجام مي شود.
شايان توجه است فروشگاه و نمايشگاه صنايع دستي و توليدات دانشجويي دانشگاه شيراز با همكاري معاونت فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز و موسسه هنري ژيدان داير شده و تا پايان هفته در سرسراي ساختمان مديريت، پذيراي عموم علاقه مندان است.
مشابه اين نمايشگاه هنري، در 4 خوابگاه دانشجويي پسران دانشگاه شيراز هم برگزار شد و مورد استقبال آنان قرار گرفت.
   تاریخ: ۱۴:۰۰ - ۱۱/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۱۲۷۴