یکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸

انتخاب دكتر عبدالهي به عنوان رئيس هيات ورزش هاي دانشگاهي استان فارس

با برگزاري مجمع انتخاباتي هيات ورزش هاي دانشگاهي استان فارس، دكتر محمد حسن عبدالهي ، رئيس تربيت بدني دانشگاه شيراز براي مدت 4 سال به عنوان رئيس هيات ورزش هاي دانشگاهي استان فارس انتخاب شد.
مجمع انتخاباتي هيات ورزشهاي دانشگاهي استان فارس كه به رياست هادي بشيريان دبير كل فدراسيون دانشگاهي ، سالاري نماينده اداره كل ورزش و جوانان استان، نمايندگان كليه دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي و ورزشي استان فارس برگزار شد .
در اين مجمع كه دو كانديدا داشت؛ ابتدا كانديداها به ارايه برنامه هاي خود پرداختند و در ادامه انتخابات برگزار گرديد .
پس از راي گيري، دكتر عبدالهي با كسب 10 راي از مجموع 13 راي ماخوذه به عنوان رييس هيات ورزش هاي دانشگاهي استان فارس برگزيده شد و آقاي محسن كريمي ديگر نامزد اين هيات 3 راي كسب كرد.
   تاریخ: ۱۵:۲۲ - ۱۱/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۳۱۰