پنج شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۹

پيام رئيس دانشگاه شيراز به مناسبت روز دانشجو

به نام خدا
يوم الله شانزدهم آذر، «روز دانشجو» گرامي باد. اين روز در تقويم نظام مقدس جمهوري اسلامي، نقطه ي عطفي است كه هماره يادآور رشادت، جان فشاني و فعاليت هاي جريان ساز و غرورآفرين دانشجويان عزيز كشور است. در ١٦ آذرماه ١٣٣٢، سندي ديگر از روح آزادي خواهي و ظلم ستيزي جوانان اين مرزوبوم، در تاريخ پرافتخار ايران اسلامي ثبت گرديد و از آن زمان تا هميشه، روز دانشجو را به عنوان نمادي از روحيه ي خروشان جنبش دانشجويي كه هميشه با نشاط و افتخار، به اميد فردايي روشن مي جوشد و مي خروشد، معرفي كرد.
خوشبختانه اكنون كه در چهارمين دهه از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي به سر مي بريم، دانشجويان ما همچنان طلايه داران استقلال طلبي و عدالت خواهي هستند و به عنوان مرجعي علمي و اجتماعي و آينده سازان ميهن عزيز اسلامي از ظرفيت هاي بي پاياني براي استمرار اين مفهوم برخوردارند.
به يقين پاسخ و راه حل پرسش ها و مسائل مختلف جامعه در دست دانشجويان كشور است و شادابي و نشاط جامعه، به پويايي و اميد دانشجويان بسته است. از همين رو، روز دانشجو فرصت مغتنمي است تا ضمن بازخواني فعاليت هاي مؤثر دانشجويان در كشور و تأمل در جايگاه آنان، باري ديگر به خرد، هوش و خلاقيت آنان اعتماد كنيم و بدين ترتيب از ظرفيت بزرگ جريان دانشجويي كشور براي رشد و ارتقاي هرچه بيش تر كشور عزيزمان بهره ببريم.
اينجانب ضمن پاس داشت ياد و خاطره ي شهداي مبارزه 16 آذر 1332، روز دانشجو را به محضر تمامي دانشجويان ارجمند، به ويژه دانشجويان عزيز دانشگاه شيراز تبريك و تهنيت عرض نموده، بهروزي، موفقيت و سربلندي همگان را از خداوند منان خواستارم.
حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز