شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

گراميداشت روز دانشجو در دانشگاه شيراز

همزمان با 16 آذر ، روز دانشجو ، دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز و هيات رئيسه دانشگاه با حضور در سالن غذاخوري مركزي ، از نزديك با دانشجويان گفتگو كردند.
در اين ديدار ، دانشجويان در يك فضاي صميمي به بيان ديدگاه ها ، انتقادات و پيشنهادات خويش پرداختند.
همچنين هيات رئيسه دانشگاه شيراز در مراسمي كه با حضور دانشجويان در محوطه ورودي پرديس ارم برگزار شد، حضور يافتند و با دانشجويان گفتگو كردند.
سردار رهام بخش حبيبي، فرمانده انتظامي استان فارس هم به همراه رييس دانشگاه شيراز، به مناسبت روز دانشجو، با حضور در دانشگاه شيراز با اهداء گل به تعدادي از دانشجويان، از آنان تجليل كرد.
سردار حبيبي در اين ديدار، بر لزوم افزايش تعامل و همفكري دانشجويان با نيروي انتظامي در راستاي ارتقاء احساس امنيت در جامعه تأكيد كرد و گفت: دانشجويان مي توانند نقش پر رنگي در ياري رساندن پليس براي ارائه خدمت رساني بهتر به مردم داشته باشند.
وي نقش دانشجويان در عرصه هاي مختلف جامعه را بسيار مهم عنوان كرد و افزود: پليس فارس اين آمادگي را دارد تا از نقطه نظرات دانشجويان در خصوص راهكارهاي پيشگيري از وقوع جرم و كاهش آسيب هاي اجتماعي در جامعه استفاده نمايد.
   تاریخ: ۱۲:۴۱ - ۱۷/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۳۴۸