دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹

كسب جايزه ملي دكتر عباس حري توسط دانش آموخته دكتري دانشگاه شيراز

پنجمين كنگره متخصصان علوم اطلاعات در كتابخانه ملي تهران برگزارشد و دراين رويداد جايزه دكتر عباس حري به اثر شايسته تقدير ، به خانم دكتر رضيه اسماعيل پور، دانش آموخته دكتري علم اطلاعات و دانش شناسي دانشگاه شيراز اهدا گرديد.
جايزه ملي دكتر عباس حري ، سالانه به بهترين اثر نظري (در قالب كتاب، مقاله يا طرح پژوهشي) در حوزه علوم اطلاعات اعطا مي شود.
اين جايزه براي پايان نامه دكتري با عنوان «طراحي و اعتباريابي واژه نامه دستيار بسط عبارت جستجو (QUEAD) و ارزيابي آن از نظر كارآمدي در بازيابي اطلاعات بين زباني» توسط رئيس انجمن كتابداري و اطلاع رساني ايران به خانم دكتر رضيه اسماعيل پور تقديم شد.
مسووليت راهنمايي اين رساله با خانم دكتر سعيده ابراهيمي ، عضو هيات علمي بخش علم اطلاعات و دانش شناسي و دكتر مصطفي فخراحمد عضو هيات علمي بخش كامپيوتر دانشگاه شيراز بوده است.

تاریخ: ۱۲:۵۸ - ۱۷/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۸۰۱