پنج شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۸

حضور انجمن علمي بخش هنر دانشكده هنر و معماري در گراميداشت روز جهاني خاك

به مناسبت ''روز جهاني خاك '' انجمن علمي هنر دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز و كانون سبز دانشگاه شيراز در ويژه برنامه هاي روز جهاني خاك حضور يافت.
اين ويژه برنامه فرهنگي وهنري ، توسط اداره مشاركت هاي مردمي سازمان فرهنگي اجتماعي شهرداري و سازمان مردم نهاد سبزگامان حيات سبز فارس در پارك آزادي برگزار شد .
در اين برنامه كه با هدف آگاه سازي عمومي در رابطه با اهميت حفاظت از خاك به عنوان يك ميراث ملي انجام گرفت ، انجمن علمي هنر با اجراي پرفورمنس آرت با محوريت ارزش خاك در توليد وسايلي كه به خاك آسيبي نمي زنند و آموزش كار با گل رس به كودكان فعاليت نمود.
همچنين اجراي نمايش خياباني و پرفورمنس تن خاك با محوريت ارزش خاك ،كاشتن بذر هاي بومي ،نقاشي با خاك و سفال گري توسط كودكان و.... از ديگر برنامه هاي اجرا شده توسط گروه هاي هنري ديگر در ويژه برنامه هاي روز جهاني خاك بود.

تاریخ: ۱۲:۰۱ - ۲۴/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۳۴۶