شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

گشايش هسته‌ي فناوري اوربيتال در دانشگاه شيراز

در مراسمي با حضور خانم دكتر ملوني، مديركل نوآوري و كسب و كارهاي نوين معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري؛ هسته ي فناوري اوربيتال در دانشكده ي علوم دانشگاه شيراز، افتتاح شد.
اين مركز با همكاري مشترك دانشگاه شيراز و پارك علم و فناوري به بهره برداري رسيد.
دكتر ذوالقدر، مدير پارك علم و فناوري فارس، هدف ازاجراي اين طرح را، ايجاد فضاي گفت وگو، پيداكردن ظرفيت هاي نهفته ي دانشجويان و حمايت از ايده هاي خلاق آنان معرفي كرد.
به گفته ي وي، هم اكنون ٣٥٠ شركت در پارك علم و فناوري مستقر است، همچنين ۹٠٠ مركز فناور و ١٦٠ شركت دانش بنيان در استان فارس فعال است كه نزديك به ٢٧٠٠ نفر در زمينه هاي مختلف نفت، گاز، پتروشيمي، فناوري اطلاعات و ديگررشته هاي علمي در آن ها فعاليت دارند.
دكتر ذوالقدر افزود: تلاش مي شود با تعامل و همكاري ديگر دانشگاه ها و مراكز علمي، تعداد اين مراكز، تا سال آينده به ٣ هزار مركز برسد.
دكتر مريم ملوني، مديركل نوآوري و كسب و كارهاي نوين معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري نيز با تاكيد بر ضرورت بيش از پيش
گسترش و ارتقاي پارك علم و فناوري استان فارس ، اظهار داشت : پارك علم و فناوري فارس جزء نخستين پارك هاي سطح يك در كشور است كه توانسته، با هم افزايي و تعامل با مراكز علمي و دانشگاهي، فضاي مناسبي را براي عملي كردن ايده هاي دانشجويان و پژوهشگران ايجاد كند.
دكتر ايران دوست و دكتر سهراب پور از ديگر سخنرانان در اين آيين بودند. همچنين دوتن از دانشجويان بخش فيزيك دانشكده ي علوم در اين مراسم، تعدادي از طرح هاي خلاقانه ي خود را ارائه دادند.
هسته ي فناوري اوربيتال در دانشكده علوم (پرديس ارم) واقع شده و دانشجويان مي توانند از امكانات موجود در آن براي تبديل ايده به محصول بهره ببرند.
   تاریخ: ۱۵:۱۸ - ۲۴/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۴۶۵