دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹

افزايش 3 برابري تفاهم نامه هاي بين المللي دانشگاه شيراز
Brief List of Cooperating Universities with Shiraz University ضمیمه

رئيس مركز همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه شيراز گفت: تعداد تفاهم نامه هاي علمي بين المللي دانشگاه شيراز در مقايسه با سال گذشته 3 برابر افزايش يافته است.
دكترمحمد صابر خاقاني نژاد افزود : از ابتداي سال 1398 تا كنون 11 تفاهم نامه علمي بين المللي بين دانشگاه شيراز و دانشگاه هاي خارجي منعقد شده و با توجه به برنامه ريزي هاي صورت گرفته اين عدد تا پايان امسال به 15 تفاهم نامه مي رسد.
وي تصريح كرد : در سال هاي گذشته ، متوسط تعداد تفاهم نامه هاي همكاري مشترك بين المللي 3 تا 5 عدد در سال بوده و امسال عليرغم شرايط خاص سياسي بين المللي ، تعداد تفاهم نامه هاي بين المللي دانشگاه شيراز رشد چشمگير 3 برابري داشته است.
رئيس مركز همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه شيراز گفت: هم اكنون دانشگاه شيراز با 66 دانشگاه خارجي داراي تفاهم نامه همكاري مشترك است و از بين آنها دانشگاه هاي آلمان با 15 تفاهم نامه فعال صدرنشين هستند.
دكتر خاقاني نژاد با اشاره به فرآيند پيچيده و زمان بر انعقاد تفاهم نامه بين المللي بين دو دانشگاه؛ خاطر نشان كرد: اين اقدامات با تلاش بي وقفه در امور بين الملل دانشگاه شيراز صورت مي گيرد و ميزان عملياتي شده اين تفاهم نامه ها به اعضاي هيات علمي و دانشجويان تحصيلات تكميلي بستگي دارد.
وي ادامه داد : حضور اساتيد و دانشجويان در دانشگاه هاي طرف قرارداد، برگزاري كارگاه تخصصي ، سمينار و طرح هاي مشترك ، چاپ مقالات مشترك در مجلات بين المللي، استفاده از اساتيد يك دانشگاه به عنوان استاد مشاور يا استاد راهنما در دانشگاه ديگر، اعزام اساتيد و دانشجويان تحصيلات تكميلي براي دوره هاي كوتاه مدت و بلند مدت و ارائه مدرك مشترك بين دو دانشگاه ؛ از جمله اقداماتي است كه بر اساس تفاهم نامه هاي بين المللي همكاري مشترك بين دانشگاه شيراز و ساير دانشگاه هاي خارجي طرف قرارداد ، امكان پذير مي باشد.
دكتر خاقاني نژاد در پايان تصريح كرد : مركز همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه شيراز در تمام مراحل ميزباني از اساتيد خارجي، اخذ ويزا و اجراي برنامه هاي بين المللي مشترك با تمامي اعضاي هيات علمي و دانشجويان تحصيلات تكميلي همراهي و همكاري مي كند و كارشناسان اين مركز مشاوره هاي لازم را به علاقه مندان ارائه مي نمايند.

تاریخ: ۰۹:۵۵ - ۲۵/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۸۶۹