پنج شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۹

بازديد ارزيابان شوراي جهاني صنايع دستي از دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز

به منظور ثبت شيراز به عنوان شهر جهاني صنايع دستي ؛جمعي از ارزيابان شوراي جهاني صنايع دستي از دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز يازديد كردند.
در اين برنامه ، ارزيابان به سرپرستي خانم دكترغاده هيجاوي رئيس منطقه غرب آسيا و اقيانوسيه شوراي جهاني صنايع دستي به همراه احمد الفارسي ارزياب اين شورا ؛ از كارگاه ها و بخش هاي مختلف دانشكده هنر و معماري ديدن كردند و از نزديك با اساتيد و دانشجويان به گفتگو پرداختند.
خانم دكترغاده هيجاوي ، رئيس منطقه غرب آسيا و اقيانوسيه شوراي جهاني صنايع دستي در نشست مشترك با رئيس دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز ، با ابراز خوشحالي از حضورش در دانشگاه شيراز و بازديد از كارگاه هاي هنري ، اظهار داشت : صنايع دستي ، نشانه فرهنگ و هويت يك ملت است و از اينكه دانشگاه شيراز به اين موضوع اهميت مي دهد ، بسيار خوشحالم.
وي افزود : بحث سلامت افراد فعال در صنايع دستي از اهميت بالايي برخوردار است و اين هنرمندان بايد آرامش خاطر داشته باشند تا به آفرينش هاي هنري بپردازند.
دكتر بذرگر، رئيس دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز هم در اين ديدار با قدرداني از حضور هيات ارزيابان شوراي جهاني صنايع دستي در دانشكده هنر و معماري ؛ اظهار داشت : صنايع دستي يكي از اجراء مهم شهر شيراز است و به دلايل تاريخي و هويتي ، از ديرباز تا كنون صنايع دستي شيراز همواره پررونق بوده است.
وي اظهار اميدواري كرد بازديد ارزيابان شوراي جهاني صنايع دستي از دانشكده هنر و معماري و ساير ظرفيت ها و توانمندي هاي شيراز ، سبب ثبت اين شهر به عنوان شهر جهاني صنايع دستي گردد.
دكتر مجيد رضا مقني پور ، رئيس بخش هنر دانشگاه شيراز هم گفت : هم اكنون 330 دانشجو در اين بخش دانشگاه شيراز مشغول به تحصيل هستند كه حدود يكصد نفر از آنها در رشته صنايع دستي مي باشند.
وي افزود : رشته صنايع دستي دانشگاه شيراز بيش از 24 سال سابقه دارد و از نخستين دانشگاه هاي كشور در اين زمينه به شمار مي رود.
رئيس بخش هنر دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز اظهار داشت : به روز بودن و متفاوت بودن ، دو شاخصه اصلي آموزش هاي اين بخش به شمار مي رود و تلاش شده تا هنرهاي سنتي و مدرن در كنار هم به دانشجويان ارائه شود.
دكتر مقني پور گفت : به همين منظور كارگاه هاي جواهر سازي و .. در دانشكده ايجاد شده و در كنار آموزش صنايع دستي ، مهارت هاي كارآفريني هم به دانشجويان ارائه مي گردد.
رئيس بخش هنر دانشگاه شيراز در خصوص كانديدا شدن شيراز براي شهر جهاني صنايهع دستي ، خاطر نشان كرد: ثبت شيراز به عنوان شهر جهاني صنايع دستي ، تاثير به سزايي در برند، جذب گردشگر و رونق اقتصادي فعالان عرصه هنر و صنايع دستي خواهد داشت.
وي يادآور شد : دانشگاه شيراز هم با تلاش براي انعقاد تفاهم نامه هاي بين المللي با دانشگاه هاي فعال در زمينه هنر و صنايع دستي ، نقش موثري را در شناساندن هرچه بيشتر آثار هنري و صنايع دستي شيراز ايفا خواهد كرد.
   تاریخ: ۰۸:۴۸ - ۳۰/۰۹/۱۳۹۸   بازدید: ۶۵۱