دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹

همايش «چگونه دانشجوي نمونه كشوري شويم؟»

همايش «چگونه دانشجوي نمونه كشوري شويم؟» به همت معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه با همكاري بنياد ملي نخبگان فارس برگزار شد.
در اين همايش كه دانشجويان دانشگاه هاي استان فارس و به ويژه تعدادي از دانشجويان ممتاز دانشگاه شيراز حضور داشتند، آيين نامه ي بيست و هشتمين جشنواره دانشجوي نمونه كشوري سال 1398، توسط نمايندگان هيأت داوران مرحله دانشگاهي جشنواره، آقاي سيدمحمدباقر پورحقيقي زاده (معاون مدير امورپژوهش و فناوري دانشگاه شيراز و نماينده هيأت داوران بخش پژوهشي) و خانم مهندس حميده سياح پور (رئيس اداره فعاليت هاي فرهنگي اجتماعي دانشگاه شيراز و نماينده هيأت داوران بخش فرهنگي) معرفي و تبيين شد.
پس از آن افتخارآفرينان دانشگاه شيراز: آقاي دكتر رضا حق بخش (پسا دكتري بنياد ملي نخبگان و دانشگاه شيراز، دانشجوي نمونه كشوري سال 95، برنده ي پنجاه و پنجمين سال جايزه البرز و برنده جايزه ملي ايثار در سال 96)، آقاي دكتر حسين ميهمي (دانشجوي نمونه دانشگاه شيراز در سال هاي 96 و 97، برنده ي پنجاه و ششمين سال جايزه البرز در سال 97، سردبير و ويراستار چندين مجله معتبر بين المللي و مدير مدارس فصلي خلاقيت و ايده پردازي بنياد نخبگان فارس)، آقاي مهندس سينا جنگجو (دانشجوي نمونه كشوري سال 96، مؤلف دو كتاب علمي، برگزيده ي جشنواره هاي ملي حركت و برگزيده ي يازدهمين جشنواره سراسري نشريات دانشجويي تيتر 11) و آقاي حامد علي زاده (دانشجوي نمونه دانشگاه شيراز در سال 97، برنده ي پنجاه و ششمين سال جايزه البرز در سال 97، برگزيده جشنواره ملي حركت و برگزيده ي يازدهمين جشنواره سراسري نشريات دانشجويي تيتر 11) با دانشجويان به گفت و گو پرداختند.
در ادامه، آقاي دكتر حبيب شريف (رئيس بنياد نخبگان فارس) به ايراد سخناني پرداخته و جهت ادامه همكاري و برگزاري چنين برنامه هاي مفيد و هدفمند مشترك، اظهار خرسندي كرد.
پس از آن خانم حسيني (نماينده بنياد نخبگان فارس) در خصوص نحوه ي قرارگرفتن دانشجويان و دانش آموختگان تحت حمايت بنياد ملي نخبگان و استفاده از تسهيلات بنياد اعم از: تسهيلات نظام وظيفه و پروژه جايگزين خدمت، جايزه پسا دكتري شهيد چمران، جايزه شهيد احدي (ورود به مقطع دكتري بدون كنكور) و تسهيلات حمايت از اختراعات برتر مطالبي را بيان كرد.
   تاریخ: ۱۵:۲۶ - ۰۴/۱۰/۱۳۹۸   بازدید: ۷۳۵