شنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۹

حضور انجمن علمي گردشگري و هتلداري دانشگاه شيراز در نمايشگاه بين المللي گردشگري پارس

انجمن علمي گردشگري و هتلداري دانشگاه شيراز ، با اهداف تحكيم پيوندهاي نظام آموزش عالي با بخش هاي مختلف جامعه و افزايش تعاملات ميان دانشگاه و صنعت؛ همچنين تقويت فرهنگ گردشگري در جامعه با همكاري معاونت فرهنگي و دانشجويي و روابط عمومي دانشگاه شيراز، در يازدهمين نمايشگاه بين المللي گردشگري پارس همچون سال هاي گذشته حضوري فعال داشت.
يازدهمين نمايشگاه گردشگري و دوازدهمين نمايشگاه صنايع دستي پارس آذرماه امسال، با حضور ارزيابان شوراي جهاني صنايع دستي و فعالان اين حوزه، در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي فارس در شيراز به مدت چهار روز برگزار گرديد و ٢ ارزياب شوراي صنايع دستي جهان نيزدر نمايشگاه حضور داشتند.
جايگاه انجمن علمي گردشگري و هتلداري دانشگاه شيراز در سالن حافظ واقع شده بود. در اين دوره، غرفه انجمن علمي پذيراي بازديدكنندگاني از حوزه دانشگاه و صنعت ، از جمله دكتر حسين اربابي، معاون اسبق سرمايه گذاري ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور و رئيس كانون جهانگردي و اتومبيل راني جمهوري اسلامي ايران ، آقاي مصطفي فاطمي، مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يزد، دكتر جواد تشخوريان، مدير حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه شيراز، دكتر پرويز رستم زاده معاونت محترم دانشجويي و فرهنگي دانشكده اقتصاد، مديريت و علوم اجتماعي، مهندس مويد محسن نژاد، معاونت محترم ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان فارس، به همراه اساتيد بخش گردشگري و هتلداري ، ساير دانشگاهيان و نمايندگان برخي از شركت ها و موسسات فعال در حوزه گردشگري، مراكز و موسسات آموزشي و راهنمايان تور بود.
در طول برگزاري نمايشگاه جلساتي با مسئولان و فعالان اين صنعت توسط استاد مشاور و انجمن علمي گردشگري و هتلداري برگزار شد.
در اين جلسات بر نقش و اهميت دانشگاه به عنوان قطب علمي در صنعت گردشگري تاكيد و تصميماتي درباره همكاري هاي آتي اخذ گرديد.
در ادامه نمايشگاه با كوشش انجمن علمي گردشگري و هتلداري و تشكل ميراث جاويدان پارس بوم و با همكاري اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان فارس، شركت نمايشگاه هاي بين المللي و انجمن علمي بخش جغرافياي دانشگاه شيراز كارگاه آموزشي« قطب نما، جهت يابي در طبيعت، نقشه خواني و جي پي اس» با حضور جمع كثيري از دانشجويان و دانش آموختگان گردشگري و جغرافيا و ساير علاقه مندان برگزارگرديد.
   تاریخ: ۱۵:۵۳ - ۰۷/۱۰/۱۳۹۸   بازدید: ۵۶۴