شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

اجراي 35 طرح عمراني در دانشگاه شيراز
دریافت گزارش تصویری طرح های عمرانی دانشگاه شیراز ضمیمه

دكتر نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز به همراه اعضاي هيات رئيسه دانشگاه از مهمترين طرح هاي عمراني اين دانشگاه بازديد كرد.
ساختمان بخش هاي رياضي و آمار،زيست شناسي و علوم زمين ، مهدكودك و پيش دبستاني دانشگاه ، دانشكده فناوري هاي نوين، پژوهشكده انرژي ، يادمان شهداي گمنام دانشگاه، تعميرات بلوك A خوابگاه پسرانه شهيد مفتح، خوابگاه دخترانه امامت و خوابگاه متاهلي شهداي شماره 2 ؛ از پروژه هايي بود كه دكتر نادگران از آنها بازديد كرد و از نزذيك درجريان پيشرفت امور قرار گرفت.
مهندس اكرمي ، مديركل طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز در اين بازدي از اجراي 35 طرح عمراني زير نظر اين مديريت خبر داد و گفت:عليرغم محدوديت هاي بودجه اي، اين پروژه ها از 5 تا 95 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
وي ادامه داد: طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز در زمينه هاي مختلف دانشجويي، فرهنگي، پژوهشي ، آموزشي و ... در حال اجراست.
   تاریخ: ۱۵:۵۷ - ۰۷/۱۰/۱۳۹۸   بازدید: ۷۴۲