پنج شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۹

همايش ملي «مصوبات شوراي اسلامي شهر و روستا در آراي ديوان عدالت اداري» در دانشگاه شيراز
دریافت فایل گزارش صدا و سیما ضمیمه

نخستين همايش ملي «مصوبات شوراي اسلامي شهر و روستا در آراي ديوان عدالت اداري» در تالار حكمت دانشگاه شيراز برگزار شد.
اين همايش با همكاري و حمايت شوراي اسلامي و شهرداري شيراز، ديوان عدالت اداري و كانون وكلاي دادگستري فارس ترتيب يافت.
دكتر سيدمجتبي واعظي، دبير علمي همايش گفت: آراي ديوان در خصوص عوارض مربوطه به شغل، عوارض ناظر به خدمات ، مصوبات غيرمالي شورا، مصوبات شوراي اسلامي روستا، حدود قاعده گذاري شوراي شهر، تصميمات شوراي شهر نسبت به شهردار، عوارض مربوط به موسسات پولي و بانكي ، مباني وضع عوارض در آراي ديوان عدالت اداري و موارد خاص در آراي ديوان عدالت اداري نسبت به شوراي اسلامي شهر ؛ ازمحورهاي همايش به شمار مي رود.
وي افزود: اين همايش در تلاش است تا با بررسي و تحليل حقوقي موارد ابطال مصوبات شوراها در ديوان عدالت اداري، راهكارهاي علمي و عملي به منظور كاهش موارد ابطال مصوبات شوراها در ديوان عدالت اداري، ارائه نمايد.
دكتر واعظي، با بيان اينكه متخصصان و صاحب نظران دانشگاهي بيش از ۲۰ مقاله را به دبيرخانه همايش ارائه كرده اند ، خاطر نشان كرد : مصوبات شوراهاي اسلامي شهر و روستا به صورت مستقيم با حقوق شهروندان در ارتباط است و هدف از برگزاري اين همايش نگاهي علمي بر نحوه فعاليت شورا ها، نظارت ديوان عدالت اداري، آسيب شناسي و تبيين قانون گذاري هاي بعدي در شورا هاست.
معاون ديوان عدالت اداري كشور هم در اين همايش بر احقاق حقوق شهروندان و رسيدگي به دادخواست هاي آن ها تاكيد كرد و گفت: ديوان عدالت اداري با راه اندازي دفاتر استاني، در مراكز استان ها مدت زمان رسيدگي به شكايت هاي مردمي را در شعبه هاي بدوي تا ۷ ماه و در شعبه هاي تجديد نظر تا ۵ ماه كاهش داده است.
آقاي مولابيگي گفت: شهروندان مي توانند براي رسيدگي به شكايات نسبت به ماموران، واحد ها يا آيين نامه ها و احقاق حقوق شان به اين دفاتر مراجعه كنند.

تاریخ: ۱۳:۵۲ - ۰۸/۱۰/۱۳۹۸   بازدید: ۷۰۲