دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹

ويژه‌برنامه‌هاي دانشگاه شيراز، به مناسبت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سليماني و همراهانشان

مراسم يادمان شهيد عالي مقام سردار سپهبد حاج قاسم سليماني، در دانشگاه شيراز نيز همزمان با برنامه هاي سراسر كشور، برگزار شد.
ازجمله ي اين مراسم ها، مراسمي باعنوان «بزرگداشت شهيد سردار سرافراز حاج قاسم سليماني» بود كه روز يكشنبه، ساعت ١١، به همت معاونت فرهنگي دانشكده ها ي الهيات و معارف اسلامي و ادبيات و علوم انساني، در سالن شهيدي اين دانشكده، با حضور جمعي از دانشگاهيان برگزار شد. تلاوت قرآن، سخنراني دكتر كلانتري و دكتر كاكايي، شعرخواني هاي دكتر كافي و دكتر مرادي در رثاي سرداران شهيد، از ويژه برنامه هاي اين مراسم بود.
همچنين مراسمي باعنوان «بزرگداشت سرداران شجاع اسلام»، بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد جامع دانشگاه شيراز، با حضور اقشار مختلف مردم، اعم از مسئولان، اساتيد، كاركنان، دانشجويان و شهروندان استان فارس برگزار شد. در اين مراسم نيز، ضمن قرائت قرآن مجيد، حجت الاسلام و المسلمين نيري، نماينده ي مقام معظم رهبري در دانشگاه شيراز، دكتر ربيعي، عضو هيأت علمي دانشگاه شيراز و سردار بوعلي جانشين فرمانده ي سپاه فجر استان فارس، به سخنراني پرداختند. مرثيه سرايي آقايان شهبازي و زارع نيز حسن ختام اين برنامه بود.
روز دوشنبه نيز، مراسم گراميداشتي به همت مديريت دانشكده ي علوم تربيتي و روان شناسي دانشگاه، با حضور جمعي از دانشگاهيان ازجمله هيأت رئيسه ي دانشگاه برگزار شد. در اين مراسم نيز، دكتر مسعود حسينچاري، رئيس دانشكده ي علوم تربيتي و روان شناسي و همرزم سردار شهيد حاج قاسم سليماني در دوران دفاع مقدس، به سخنراني و نقل خاطراتي از اين سردار سرافراز پرداخت. حجت الاسلام و المسلمين نيري هم از ديگر سخنرانان اين مراسم بود. در پايان اين مراسم نيز، ضمن مرثيه خواني و سوگواري براي شهداي تروريستي حادثه ي اخير، دانشگاهيان، باري ديگر با آرمان هاي والاي امام و شهدا عهد و ميثاق بستند.
همينطور در روزهاي يكشنبه و دوشنبه، جمعي از داشگاهيان دانشگاه شيراز اعم از استادان، كاركنان و دانشجويان براي شركت در مراسم تشييع و تدفين پيكر مطهر شهدا به صورت جمعي به تهران و كرمان سفر كردند.

گفتني است، روز شنبه (٢١ دي ماه ١٣۹٨) نيز مراسم گراميداشت ياد و خاطره ي شهيد عالي مقام سردار سپهبد حاج قاسم سليماني، به همت مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز، در مسجد جامع دانشگاه شيراز، ساعت ١٤ تا ١٥:٣٠ برگزار مي گردد.
براي مشاهده تصاوير اين برنامه ها اينجا را كليك كنيد.
   تاریخ: ۱۵:۲۰ - ۱۶/۱۰/۱۳۹۸   بازدید: ۷۹۵