یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۸

نشست مشترك هيأت رئيسه دانشگاه شيراز و دانشگاه علوم پزشكي شيراز

به گزارش روابط عمومي دانشگاه شيراز، اعضاي هيأت رئيسه اين دانشگاه، طي نشستي با مسئولان دانشگاه علوم پزشكي شيراز ديدار و گفت وگو كردند.
در اين نشست، دكتر حميد نادگران، رئيس دانشگاه شيراز ضمن عرض تسليت به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)، شهادت سردار سپهبد «حاج قاسم سليماني»، جان باختن هموطنان در حوادث كرمان و سقوط هواپيماي مسافربري اوكراين، انتصاب دكتر لطيفي را به عنوان سرپرست جديد دانشگاه علوم پزشكي تبريك گفت و بر لزوم همكاري هاي دانشگاهي تأكيد كرد. او گفت: بايد هر دو دانشگاه با هم تعامل داشته باشند؛ زيرا رشته هاي علمي دانشگاه ها از هم جداشدني نيست، دانشگاه علوم پزشكي شيراز از دانشگاه هاي بزرگ كشور است كه در سطح بين الملل نيز مي درخشد و اين موضوع نشان دهنده ي تلاش و درايت مسئولان اين دانشگاه است.
ايشان ابراز اميدواري كرد تا با تعامل اعضاي هيات علمي رشته هاي مشترك مهندسي و علوم پزشكي و اجرايي شدن تفاهم نامه ها، زمينه اي براي ايجاد انگيزه و ارتقاي سطح علمي دانشجويان فراهم شود.
پيش روي به سمت دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم، سرمايه گذاري هر دو دانشگاه پيرامون موضوعاتي چون: توليد تجهيزات پزشكي، جذب سرمايه و كمك نيك انديشان در اجراي برنامه هاي مشترك بين دو دانشگاه، تبادل استاد و اعضاي هيات علمي با هدف همكاري بين دو دانشگاه، خدمات رساني شركت هاي دانش بنيان از سوي اعضاي هيات علمي هر دو دانشگاه، همكاري مركز مشاوره دانشگاه شيراز در ارايه مشاوره هاي دانشجويي، همكاري در تسهيل پذيرش و روند بستري دانشجويان در مراكز درماني، ايجاد رشته هاي مرتبط با تجهيزات پزشكي در دانشگاه و اجراي پايان نامه هاي مشترك از ديگر موضوعات مطرح شده از سوي اعضاي هيات رييسه دانشگاه شيراز بود.
دكتر مهرزاد لطفي، سرپرست جديد دانشگاه علوم پزشكي نيز، ضمن عرض تسليت در پي ايام فاطميه و حوادث پيش آمده، به مسئولان دانشگاه شيراز خير مقدم گفت و دانشگاه علوم پزشكي و دانشگاه شيراز را مجموعه اي يكپارچه خواند. ايشان وحدت دانشگاه ها در مسير تحقق اهداف كاربردي را تلاش در راستاي دستيابي به اهداف دانست و تاكيد كرد: اين مجموعه بستر توليد علم، آموزش و خدمت به مردم است.
دكتر لطفي، استفاده مشترك از امكانات نرم افزاري و سخت افزاري را تلاش براي رسيدن به هدف دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم خواند و گفت: لازم است با ايجاد دبيرخانه اي براي پيگيري شيوه نامه هاي مرتبط بين دو دانشگاه و برگزاري نشست هاي فصلي، براي عملياتي كردن تفاهم نامه هاي بين دو دانشگاه تلاش كنيم.
او با تاكيد بر اينكه بايد توليد ثروت و فعاليت هاي فن آورانه از دانشگاه هاي مادر انجام شود، افزود: دانشگاه هاي مادر الگوي ديگر دانشگاه ها هستند و با اعلام آمادگي براي همكاري در زمينه هاي مختلف مانند اشتراك امكانات آموزشي، درماني، پژوهشي و دانشجويي مي توان به يك هدف مشترك و نتايج مطلوب رسيد.
ايجاد انديشكده و اتاق فكر بين دو دانشگاه از ديگر پيشنهادات مطرح شده از سوي سرپرست دانشگاه علوم پزشكي شيراز دراين نشست بود.
در پي پيشنهاد ايجاد دبيرخانه ي مشترك بين دو دانشگاه، از سوي سرپرست دانشگاه علوم پزشكي شيراز، دكتر نادگران، رييس دانشگاه شيراز، دكتر افشاري فرد معاون آموزشي دانشگاه و قائم مقام رييس دانشگاه شيراز را به عنوان مسئول دبيرخانه پيشنهادي از سوي اين دانشگاه معرفي كرد تا با هم انديشي دكتر كشفي، مشاور عالي سرپرست دانشگاه علوم پزشكي شيراز و مسئول دبيرخانه مشترك، نخستين نشست فصلي براي پيگيري شيوه نامه ها و تفاهم نامه هاي مطرح شده را برگزار كنند.
حجت الاسلام و المسلمين دكتر حميد مقامي، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي شيراز و اعضاي هيئت رئيسه ي اين دانشگاه، ازجمله دكتر كوروش عزيزي، معاون فرهنگي و دانشجويي، دكتر نصرالله عرفاني، معاون بين الملل، دكتر يونس قاسمي، معاون تحقيقات و فناوري، دكتر عبدالرسول همتي معاون بهداشت، دكتر محسن مقدمي، سرپرست معاونت آموزشي، دكتر مهرداد شريفي، معاون غذا و دارو، دكتر علي اكبري معاون درمان از ديگر سخنرانان اين نشست بودند.
جهت مشاهده عكس هاي بيشتر مرتبط با خبر به آرشيو تصاوير دانشگاه شيراز مراجعه فرماييد.
   تاریخ: ۱۳:۲۹ - ۲۲/۱۰/۱۳۹۸   بازدید: ۳۱۷