یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹

آيين گراميداشت شهداي سقوط هواپيما در دانشگاه شيراز

آيين گراميداشت شهداي سقوط هواپيماي اوكرايني به ويژه دانش آموختگان دانشگاه شيراز، در مسجد جامع اين دانشگاه برگزار شد.
اين مراسم با حضور اساتيد، دانشجويان و كاركنان دانشگاه و به همت انجمن اسلامي دانشگاه شيراز، انجمن فرهنگ و سياست، انجمن وفاق و توسعه، بسيج دانشجويي، جامعه اسلامي، مجمع آرمان دانشجويي، جمعيت دختران مسلمان و تشكل يادواره شهداي دانشگاه شيراز، به صورت مشترك ترتيب يافت.
دكترمسعود حسين چاري، رئيس دانشكده علوم تربيتي و روان شناسي دانشگاه شيراز در اين آيين اظهار داشت: مهمترين سرمايه يك حاكميت، اعتماد ملت اوست كه در حال حاضر به اشتباه، سهو و تقصير خدشه دار شده است.
وي بيان كرد: اينكه دانشجويان با هر فكر و سليقه گرد هم آمده اند تا براي عزيزاني از دست رفته گراميداشتي بگيرند، نشان از همدلي دارد.
استاد دانشگاه شيراز اظهار داشت: پيام بارز اين جلسه، ايجاد ارزش هاي فرافكري و فراجناحي است كه همه را با هر فكر و سليقه كنار هم مي نشاند تا باهم اشك بريزند.
دكترحسين چاري گفت: مردم نشان دادند ارزش هايي متعالي هنوز برايشان اهميت دارد كه حاضرند همه آنچه در دل دارند، ناديده بگيرند.
رييس دانشكده علوم تربيتي و روانشناسي دانشگاه شيراز ادامه داد: گرد هم آمديم تا اگر بتوانيم اندكي آب سرد باشيم بر داغ دل كساني كه دل هايشان زير بار غصه عزيزانشان است و فرصتي است تا به خودمان يادآوري كنيم بعد از آنكه از دنيا رفتيم از ما چه مي گويند و چگونه بايد از اين دنيا برويم؟
عضو هيات علمي دانشگاه شيراز اضافه كرد: در سخت ترين شرايط دل ايران و دل جهاني براي از دست رفتگان اين حادثه عظيم مي سوزد.
اين استاد دانشگاه با بيان اينكه جامعه از ما انتظار مسووليت پذيري اجتماعي دارد، گفت: مسووليت اجتماعي يكي از دلايل اصلي امام علي (ع) براي پذيرفتن خلافت بود و از اهل دانش و علم نيز چنين انتظار مي رود.
دكتر حسين چاري تاكيد كرد: شرايط پُر التهاب امروز را همه درك مي كنند اما يك اشتباه كوچك و بي دقتي در تصميم گيري، ملتي را به داغ مي نشاند، نبايد در تحليل، تصميم و سخنانمان چنين اشتباهاتي را مرتكب شويم.
   تاریخ: ۱۴:۵۵ - ۲۴/۱۰/۱۳۹۸   بازدید: ۶۰۷