پنج شنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۹

رشد تعداد دانشجويان استعداد درخشان دانشگاه شيراز

دكتر علي رضايي مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه شيراز از افزايش تعداد دانشجويان استعداد درخشان اين دانشگاه در سال 98 خبر داد.
وي اظهار داشت: بر اساس اطلاعات دريافتي از سازمان سنجش آموزش كشور، در سال تحصيلي 99-98 تعداد 39 نفر ازدانشجويان دانشگاه شيرازموفق به كسب عنوان استعداد درخشان گرديدند.
به گفته ي دكتر رضايي، دانشجوي استعداد درخشان به دانشجويي اطلاق مي گردد كه مجموع نمرات اكتسابي آنها در آزمون سراسري حداقل 2 و نيم انحراف معيار از ميانگين نمرات در گروه آزمايشي مربوطه بيشتر باشد.
مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه شيراز خاطر نشان كرد : دانشجويان استعداد درخشان مي توانند از آيين نامه تسهيلات آموزشي و پژوهشي و رفاهي ويژه دانشجويان استعداد درخشان استفاده نماييد.
وي افزود : امكان تحصيل همزمان در دورشته تحصيلي در مقطع كارشناسي، گذراندن برخي دروس عمومي ، پايه ،اصلي و تخصصي زير نظر استاد مربوط و بدون حضور در كلاس ، دريافت كمك هزينه خريد كتاب ، كمك هزينه شركت در كارگاه ها و كلاس هاي آموزشي، امكان استفاده از خوابگاه مناسب ، اعطاي كمك هزينه خريد لپ تاپ و جوايز نقدي به تناسب رتبه كسب شده در آزمون سراسري و دريافت وام تحصيلي چندين برابر ؛ از مهمترين اين تسهيلات به شمار مي رود.
شايان ذكر است مطابق روال هر سال، از دانشجويان استعداد هاي درخشان در اسفندماه سال جاري در مراسمي تقدير به عمل خواهد آمد.

تاریخ: ۱۵:۰۲ - ۲۴/۱۰/۱۳۹۸   بازدید: ۱۲۰۳