شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

دستگاه قضايي حامي شركت هاي دانش بنيان و نوپا خواهد بود

دستگاه قضايي حامي شركت هاي دانش بنيان و نوپا خواهد بود
رئيس كل دادگستري فارس با اشاره به تاكيدات مقام معظم رهبري و رئيس قوه قضائيه مبني بر حمايت از توليدكنندگان و سرمايه گذاري هاي مشروع، توليدكنندگان را سربازان خط مقدم در دوران تحريم اقتصادي دانست و تصريح كرد: قوه قضائيه و دادگستري استان فارس با تمام توان از سرمايه گذاران، توليدكنندگان و نخبگان علمي كه زمينه رونق توليد داخلي را فراهم مي آورند، حمايت مي كنند.

به گزارش ايلنا به نقل از روابط عمومي دادگستري فارس، حجت الاسلام سيدكاظم موسوي در نشست ستاد پيگيري اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي استان كه به منظور حمايت از شركت هاي دانش بنيان و نوپا (استارت آپ ها) برگزار شد، با بيان اينكه اگر امروز ايران اسلامي داراي توانمندي موشكي نبود، مطمئنا كشورهاي بيگانه و غرب بر ما مسلط مي شدند، گفت: متاسفانه در موضوع هايي كه علم و تكنولوژي كمتري داشته ايم مورد تحريم قرار گرفته ايم.

نماينده عالي قوه قضائيه در استان فارس با بيان اينكه آيت ا... رئيسي، رئيس قوه قضائيه در سي ام شهريورماه سال جاري، جلسه اي را در راستاي حمايت از شركت هاي دانش بنيان و كسب و كارهاي نوپا برگزار كرد، گفت: مسئولين دادگستري استان فارس نيز به تبعيت از رياست قوه قضائيه، هفته گذشته ديداري در راستاي حمايت از شركت هاي دانش بنيان و نوپا (استارت آپ ها) در دانشگاه شيراز به عمل آوردند و با توجه به اينكه موضوع هاي بسيار مناسب و جديدي توسط استارت آپ ها ارائه شد، لازم دانستيم تا جلسه اي ديگر با حضور ساير مسئولان اجرايي استان و شركت هاي نوبينان برگزار شود.

موسوي در اين نشست، بيان كرد: قوه قضائيه و دادگستري فارس صددرصد حامي شركت هاي دانش بنيان و نوپا (استارت آپ ها) خواهند بود و شركت هاي نوبنيان و نوپا نيز موارد و مشكلات خود را به ستاد پيگيري سياست هاي اقتصاد مقاومتي دادگستري استان منعكس نمايند.

وي ضمن تاكيد بر متمركز عمل كردن و پرهيز از پراكنده كاري از سوي مسئولان اجرايي به منظور حمايت از توليدكنندگان، خاطرنشان كرد: به منظور اينكه در كارها موفق و بهتر عمل كنيم بهتر است تا ضمن مشاركت، همكاري و هماهنگي لازم از سوي همه نهادها و موسسات، زمينه حمايت از توليدكنندگان و سرمايه گذاري هاي مشروع فراهم شود و اگر پيشنهادهايي نيز در اين خصوص باشد به صورت متمركز در كارگروه ارائه شود چرا كه اگر به صورت متفرق عمل شود، مسايل و مشكلات در اين خصوص حل نخواهد شد.

رئيس شوراي قضايي استان فارس درخصوص ثبت شركت ها نيز يادآور شد: اداره ثبت اسناد و املاك استان فارس ضمن همكاري لازم در عرض يك هفته شركت هاي نوپا و دانش بنيان را ثبت مي كند و براساس آيين نامه تا 15 سال از معافيت مالياتي برخوردار خواهند بود.

موسوي به بحث آموزش شركت هاي دانش بنيان و نوپا نيز اشاره كرد و افزود: معاونت منابع انساني دادگستري استان فارس نيز آمادگي لازم را دارد تا دوره آموزشي در خصوص قوانيني كه مربوط به شركت هاي دانش بنيان مي باشد را با استفاده از ظرفيت برجسته ترين اساتيد برگزار كند.
منبع خبر:
ايلنا