شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

برگزاري اولين دوره مسابقات آزاد مهارت كشوري موبايل اپليكيشن

به ميزباني شيراز؛
برگزاري اولين دوره مسابقات آزاد مهارت كشوري موبايل اپليكيشن

اولين دوره مسابقات آزاد مهارت كشوري موبايل اپليكيشن در تاريخ هاي 13 و 14 اسفند ماه سال جاري در شيراز برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري علم و فناوري از فارس؛ به همت اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان فارس و با همكاري اداره كل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان ، پارك علم و فناوري ، پرديس شركت هاي دانش بنيان ، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي ، دانشگاه شيراز ، موسسه اپتك ، استانداري فارس و پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ، اولين دوره مسابقات آزاد مهارت كشوري موبايل اپليكيشن در تاريخ هاي 13 و 14 اسفند ماه سال جاري در شيراز در دو مرحله حضوري و غيرحضوري برگزار مي گردد.

مهرداد سهرابي، مديركل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان فارس در گفتگو با خبرنگار ما در مورد اين مسابقات گفت: هدف از برگزاري اين مسابقات ترويج و ارتقاء فرهنگ مهارت آموزي، شناسايي نخبگان مهارتي در حوزه برنامه نويسي موبايل، فراهم كردن فرصت مناسب براي رقابت سالم ميان فعالان اين حوزه، توانمندسازي دانشجويان و فارغ التحصيلان دانشگاهي در حوزه علوم ارتباطات و فناوري اطلاعات، معرفي آموزش هاي فني و حرفه اي و اهميت نقش آن در توسعه اقتصادي به عموم مردم است.

وي در ادامه اضافه كرد: در مرحله اول كه به صورت غيرحضوري و مجازي مي باشد، محدوديتي در معرفي تيم هاي شركت كننده وجود ندارد و مسابقات به صورت پروژه محور برگزار مي گردد. در مرحله دوم، 15 تيم برگزيده به مسابقات كشوري كه روزهاي 13 و 14 اسفندماه برگزار مي گردد راه مي يابند. مرحله دوم حضوري در محل دانشگاه صنعتي شيراز برگزار خواهد شد.

به گفته سهرابي علاقمندان جهت ثبت نام در سايت مسابقات به آدرس Tvtofars.ir مي توانند مراجعه نمايند.

شايان ذكر است زمان بندي ثبت نام از تاريخ 21 دي ماه لغايت 24 بهمن 1398 مي باشد.

انتهاي پيام/
   تاریخ: ۰۸:۲۲ - ۲۹/۱۰/۱۳۹۸   بازدید: ۲۰